Хората не могат да очакват държавата да оправи проблемите на

...
Хората не могат да очакват държавата да оправи проблемите на
Коментари Харесай

Премиерът Риши Сунак: Държавата не може да реши всички проблеми

Хората не могат да чакат страната да оправи проблемите на всички. Това съобщи британският министър председател Риши Сунак в изявление за „ Times “. Той уточни, че желае да възвърне публичното доверие, като бъде почтен за степента на идните стопански компликации.

В изявление за The Times Сунак сподели, че осъзнава безпокойството на хората по отношение на внезапно възходящите заплащания по ипотеки и добави, че ще направи безусловно всичко, което може, с цел да „ е оправи с този проблем. Той разясни обаче, че има ограничаване за държавна интервенция.

Правилно е, че сме почтени за компромисите, пред които сме изправени. Сега всички приказват за заеми, всички правят оценка, че държавното управление не може да направи всичко, добави министър председателят.

Сунак отхвърли да разяснява дали стои зад обещанието в манифеста на торите да не покачва налога върху приходите, Данък добавена стойност или националното обезпечаване. Той бе безапелационен, че няма да засегне тематиката за данъчната политика в изявлението.

Запитан дали обмисля предлагането за общ билет с Борис Джонсън в последните избори за управление на партията, Сунак съобщи, че е бил „ доста явен с Джонсън по отношение на обстоятелството, че имам мощна поддръжка от сътрудници в Народното събрание и смятах, че съм най-хубавият човек, който да свърши работата.

Сунак стана министър-председател на Англия предишния месец, поемайки поста по време на една от най-бурните столетия в английската политическа история.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР