Хората на Земята са дошли от Космоса. Това е последното

...
Хората на Земята са дошли от Космоса. Това е последното
Коментари Харесай

Хората сме пришълци

Хората на Земята са пристигнали от Космоса. Това е последното умозаключение на откриватели на антични текстове и творби на културата.

Те са безапелационни в изказванието си, че хората са пришълци и го обосновават с редица исторически доказателства. Във вековната история на Земята съществуват купища документи, в които се загатват летящи апарати и хора, които слизат на планетата от небесата.

В част от летописите се преглеждат и изобразяват летателни апарати. Различни античните хронисти загатват " ангели " и " синове на Бога ", които " се спускат от небето " и " взимат за дами човешки дъщери ".

Според учените любопитен миг е, че летописците и античните откриватели не споделят нищо за НЛО или междупланетарни контакти. Начинът, по който те представяли видяното като летящи апарати и хора от небето, кара актуалните учени да заключат, че античните са разглеждали по различен метод земляните и гостите от Космоса.

Подобна доктрина развива и английският астробиолог Чандра Викрамасингх от Университета в Кардиф. Той е последовател на тезата, че човешкият живот се е зародил в Космоса и даже изяснява по какъв начин тъкмо е станало това.

Преди 3-4 милиарда години посредством кометите микроби от далечния Космос са се озовали на Земята. Последвал е размножителен развой, от който с течение на милиони години е основан човешкият живот.

" Следователно ние сме частица от непрекъсната верига, която обгръща огромна част от Вселената ", споделя Чандра Викрамасингх.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР