Хората може да не познават добре Кубрат Пулев, но всички

...
Хората може да не познават добре Кубрат Пулев, но всички
Коментари Харесай

Боксова легенда: Джошуа поема голям риск с Кобрата

" Хората може да не познават добре Кубрат Пулев, само че всички в бокса го познават чудесно. Антъни Джошуа поема огромен риск, като се изправя против него ", съобщи легендата в полутежка категория Джони Нелсън.

Мач Джошуа - Пулев ще има още тази година

Нелсън, който държи върха в своята категория за най-вече следващи сполучливи отбрани на международната купа – 13, не е склонен с букмейкърите, които дефинират Джошуа за безапелационен любимец в мача на 28 октомври.

Вече има дата и място за мач Пулев - Джошуа

" Пулев е съвсем непогрешим в кариерното си развиване, от дилетанти до експерти. Той бе спрян от Кличко преди три години, само че това бе един от най-силните мачове на украинеца. Пулев се оправя по-добре с типичен боксьори, тъй като има сериозен опит от дилетантите. Той е огромен риск за Антъни, само че той би трябвало да одобри този мач, другояче ще загуби пояси си от IBF “, разяснява боксовата легенда.

Кубрат Пулев победи Джонсън пред екзалтирана аудитория в София (СНИМКИ/ВИДЕО)

" Пулев прави всичко вярно на кръга и ще накаже всяка неточност на Джошуа. В 25 мача той има 24 победи и 13 нокаута, което демонстрира, че той може както да стопира мачове, по този начин и да се боксира до дъно. Ако успее да победи Пулев, това ще потвърди, че Джошуа може да се оправя с всевъзможен вид боксьори, без значение какви са те ", уточни още Нелсън пред Sky Sports.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР