Хората много добре знаят, че аз участвам в най-различни музикални

...
Хората много добре знаят, че аз участвам в най-различни музикални
Коментари Харесай

Владимир Михайлов с ТВ премиера на първата си самостоятелна песен

Хората доста добре знаят, че аз вземам участие в най-различни музикални планове. Имам моята тайфа Rewind, с която излезе различен вид на това парче в нашия албум, само че в този момент го завършихме във вид " Някой ", която ария е моя независима и се явява като първа такава. Създадохме и мой канал в YouTube. Първата телевизионна премиера на " Някой " е при Вас.

Това сподели в рубриката Euronews Music музикантът и артист Владимир Михайлов.

Радвам се, че работих с Петър Рангелов, нашия китарист, с който работим и в Сленг. Той направи и предната ария и на Сленг като главен музикален продуцент, тя се споделя " Изгубен ". А по " Някой " работих и с Мартин Профиров, който е пък нашия барабанист, с който също работим постоянно. Те двамата съумяха да стигнат посредством аранжимента до този тон, който супер доста ми подхожда. Видеото направихме с Кирил Добрев, който музикалните почитатели познават от " Булгара " и CMF (Cinga Manga Funk). Той е режисьор на няколко наши видеоклипа. По видеото работих и с оператора на сериала " Братя " - Гошо Гвоздев, който беше зад камерата и за видеото към саундтрака на сериала - " Сякаш съм там " на Rewind. Той направи още веднъж прелестни фрагменти. И съм доста благополучен, че този екип, който се оформи към мен работи толкоз добре дружно. За мен просто е наслаждение да видя целият този резултат.

За видеото използвахме и фрагменти от концертите от лятното ни турне, където Кирил пък беше виновен за звука. Това е доста персонален план. Тази преживелица екранна с моята брачна половинка - Миша, тя дава смисълът на текста и на видеото. Емоцията в него. Друга дама, която ми е доста на сърце - Йоана Темелкова, тази ария стана част от нашето общо зрелище - " Аз и ти преди ние ". Ние го играем. Следва зрелище на 18-ти януари. Всички билети са продадени за него. Но на 14-ти февруари може би към момента може да се откри някой билет. Играем го в CityMark. По доста забавен метод Йоана извършва това парче там.

Много ми е на сърце да ми се случват разнообрази планове. Затова върша толкоз доста неща. Така ми се стече живота, че не се постанова да деля всичките неща.

Участвал съм в три постановки по творби на Андрю Лойд Уебър - " Фантомът на операта " - в основната роля на Фантома, и две постановки на Иисус. От друга страна беше доста забавно, когато правеха подбора за артистите за " Клетниците ". Тогава пристигна истинската компания, която държи правата за целия свят. Те персонално желаеха да си изберат артистите. Аз бях първият определен актьор от тях, и това беше в действителност огромен комплимент за мен. Не всеки ден се случва да те утвърждават за такива функции.

С Equinox не стигнахме до челната 10-ка на Евровизия, само че тогава ни дадоха премия за най-хубаво театрално показване и за най-хубава ария. Бяха дали своят вот повече от 100 индивида, които работят за фестивала. Аз доста се веселя за тези триумфи. Имаме положителни актьори, имаме положителни songwritier-и, положителни продуценти. Надявам се от ден на ден да имаме сцена. Хората доста се отвориха към авторските концерти, което е и смисъла на всичко, което вършим ние.

При мен мотивацията идва от самото правене на нещата. Театъра, киното, писателите, всички споделят едно и също нещо. Правя това което върша, тъй като не мога да не го върша. Плановете ми за година се свеждат до това да създадем още концерти. Няма да чакаме лятото, а започваме занапред. Очаква ме и последваща ария като Владо, последваща ария със Сленг. Доста постоянно се изявявам и като посетител на концертите на P.I.F. Надявам се и тази тайфа да има дълъг креативен живот.

Надявам се, че тази година ще намеря време за повече отмора и време за фамилията и салдото сред това и работата ми.

Вижте цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР