Хората ме питат защо не съм се карала повече. Но

...
Хората ме питат защо не съм се карала повече. Но
Коментари Харесай

Розмари Преживя Унижението На Живота Си, Но Вижте Какви Чувства Таи Към Ричард!

„ Хората ме питат за какво не съм се карала повече. Но това е същото, като с Кулагин. Ако стартира, това няма да има край. Аз нямам потребност от този цирк. Аз знам какво съм. Не се усещам засегната, мен ми е жалост за всички хора, които го гледат това и са смутени. Ричард има майка, аз имам майка. Аз не желая никого да атакувам. Има други способи.

Простих му го. Неговото поведение не беше ОК, само че когато човек е угнетен и е млад, и може би няма житейски опит, бих могла най-малко малко да го схвана. Той има положително сърце. Но това, че той сподели, че се срами от своите другари, тъй като по принцип аз не съм неговия вид жена, а Нора Недкова, че ме съпостави с вафлата, която не би ял на открито, не го разбирам. Смешно ми е. Всичките му обиди и това, че ме назова с „ онази дума “, не може да ме засегне, тъй като няма нищо общо. То е просто неуместно “, изяснява Розмари за отношението си към Ричард.

Розмари разкри има ли усеща към Ричард сн. Facebook

Тя обаче е безапелационна, че не е влюбена във фитнес инструктора. „ И в действителност, като човек има страни в него, които одобрявам, само че изрично не съм влюбена в него и в никакъв случай не съм била “, декларира моделката от „ Ивет модерно “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР