Хората, който пробват различни наркотици, си нямат и представа как

...
Хората, който пробват различни наркотици, си нямат и представа как
Коментари Харесай

Шокиращи СНИМКИ: Вижте потресаващия начин, по който наркотиците се отразиха на външността на тези хора

Хората, който пробват разнообразни опиати, си нямат и визия по какъв начин от този миг стартира да се разрушава животът им. Представяме ви подборка от фотографии на наркозависими, външността на които се трансформира фрапантно след приемане на веществата. Надяваме се, че след разглеждането им в никакъв случай няма да ви се прииска да пробвате тази гнусота. Участници от благотворителни организации, които подхващат акции против опиатите, взеха решение образно да покажат - изключително на учениците и студентите резултатите от използването на наркотичните субстанции.



На фотографиите се вижда ясно по какъв начин дори една година след започване на приемане на опиати външността на хората се трансформира съществено по един отблъскващ метод.



Например, при използването на метаамфетамини човек бързо отслабва, стартират да му падат зъбите, а кожата му пък старее.



Кокаинът също способства за понижаване на тежестта, а също по този начин провокира нарушавания на дихателните функционалности.



Хората, подвластни от хероина пък имат циреи, още веднъж стартира понижаване на тежестта, а лицето им се трансформира в една огромна язва.

Превод и редакция: БЛИЦ











Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР