Хората, които се потят във фитнеса, за да топят килограми

...
Хората, които се потят във фитнеса, за да топят килограми
Коментари Харесай

Фитнес за отслабване – сутрин или вечер?


Хората, които се потят във фитнеса, с цел да топят килограми и да реализират

и поддържат здравословно тегло, би трябвало да са осведомени с една значима специфичност. За реализиране на мечтаните резултати доста значимо е тренировката да се организира в най-подходящото време от деня . Защото резултатите от фитнеса са в директна връзка освен с постоянството и времетрайността на тренировката, само че и с времето на провеждането й.

За множеството хора фитнес заниманията са допълнение към другите рутинни дневни занимания, включващи най-много работните или домашен отговорности. Така визитата на подготвителната зала става или преди, или след работа. Оказва се, че в по-добра позиция за реализиране на мечтаните резултати са хората, които упражняват заран .

Чисто биологично, най-ползотворни за хората, които упражняват, с цел да топят килограми, са утринните тренировки. Тренировката заран оказва помощ както за по-ефективно размразяване на мазнините, по този начин и за понижаване общия банкет на калории .

Погрешно е схващането, че чувствайки се по-енергични вечер, борим килограмите по-ефективно. Истината е, че вечерната подготовка и цялата свободна вечер по-късно доста елементарно може да компрометират вярното хранене и да доведат до отбивки от открития хранителен режим. Доказано е, че хората, които упражняват вечер, доста по-трудно се придържат към предложения им

режим за намаляване
. Освен това тренировката засилва мозъка и ни зарежда с адреналин, което може да предизвика нарушавания на съня , изключително при хората, трениращи по-късно вечер. Физическият и прочувствен тласък заран обаче може да има изцяло противопоставен

и напълно положителен резултат.

Свързани публикации.. Планк – упражнение, без аналог по елементарност и изгоди 0 За тези, които спортуват единствено през уикенда 0 Колко тъкмо калории горим за един ден? 1

Ключът към пълноценните тренировки за намаляване е да им се посвети времето от деня, когато сме по едно и също време стимулирани и настроени за работа – физически и душевен. За множеството хора това е ранната заран. Изключение вършат единствено работещите на смени.

Основно усложнение за хората, които желаят да упражняват заран, е подсигуряването на задоволително време за фитнес. Затова е значимо в режима да се интегрират и занимания, които може да се организират и у дома и не изискват специфични уреди. Упражнения като планк, бърпи, табата , както и множеството кардио и изометрични извършения може да се организират пълноценно на всяко комфортно място.

Изпълнявани вярно, всички фитнес тренировки обезпечават положителен резултат, в случай че са допълнени от верен хранителен режим. Правилното им позициониране в дневната стратегия обаче също има своето значение, изключително за хората, които целят здравослвоно намаляване и по-бърз резултат.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР