Хората, които промениха света, оставиха след себе си култови роли

...
Хората, които промениха света, оставиха след себе си култови роли
Коментари Харесай

Как изглеждат и какво правят внуците и правнуците на 12 велики хора (Спойлер: някои вече са влезли в историята)

Хората, които трансформираха света, оставиха след себе си паметни функции в киното, прелестна музика и обилни научни открития. Нещо повече, доста от тях имаха мощни фамилии и в този момент техните внуци и правнуци поемат щафетата на гения.

Ние следим ориста на освен известни хора – интересуваме се и по какъв начин се развива животът на техните потомци.

1. Анабел Белмондо, внучка на Жан-Пол Белмондо

Внучката на прочут френски артист елементарно би могла да завладее света с помощта на хубостта си. А Анабел към този момент се опита и като модел. И неотдавна реши да следва по стъпките на известния си дядо: през 2020 година на екраните се появяват 2 кино лентата с нейно присъединяване – „ Американска нощ “ и „   Мадам Клод “.

2. Бенджамин Сторм Кио, внук на Елвис Пресли

Бен е второто дете на Лиза Мари Пресли, щерка на именития американски артист и артист. Човекът избира спокоен и непретенциозен живот и на практика не се появява на обществено място.

3. Талита декор Фюрстенберг, внучка на Диана декор Фюрстенберг

Талита не е единствено наследница на една от най-известните фешън къщи и доста красиво момиче, тя е същинска принцеса. Нейният дядо е немският принц Егон декор Фюрстенберг, а пра-пра-прабаба му е представител на италианското кралско семейство Вирджиния Бурбон дел Монте.

Талита желае да свърже живота си с дизайна. Завършила  Teen Vogue и към този момент е съумяла да работи в стилната къща на баба си Даяна декор Фюрстенберг.

4. Пол Айнщайн, правнук на Алберт Айнщайн

Алберт Айнщайн се занимаваше освен с физика: в свободното си време свиреше на цигулка. Един от потомците на огромния академик, неговият правнук Павел, реши да свърже живота си с музиката и стана цигулар. Той обиколи половината свят с концерти и един път взе участие във  видеоклип на Рой Орбисън

Пол споделя, че при започване на кариерата си сътрудникът предложил да вземе псевдоним, с цел да не разкрие връзката си с Алберт Айнщайн.

5. Сара Дарвин, правнучка на Чарлз Дарвин

Големият академик и създател на еволюционната доктрина се интересуваше с изключение на всичко друго от ботаниката. Чудно ли е, че правнучката му направи кариера в тази област? Сара Дарвин приготви илюстрации за справочник по Галапагоските острови и повтори международното турне на своя предшественик.

И през 2009 година Сара взе участие в необикновен теоретичен опит, съгласно резултатите от който е открито, че гласът й оказва помощ на доматите да порастват. Сара и още 9 откриватели четат и записват фрагменти от творбите на Чарлз Дарвин. Оказа се, че доматите обичат да слушат гласа на прабаба на учения: растението й набъбна с 1,6 см по-високо от това, взето за проба.

6. Ройд Толкин, правнук на Джон Толкин

От детството Ройд обичаше да чете книгите на известния си прародител. Когато индивидът порасна, той се срещна с Питър Джексън и даже взе участие в камео в последната част от трилогията за хобитите. Киното толкоз очарова Ройд Толкин, че той основава лично кино студио и става режисьор.

7. Кира Чаплин, внучка на Чарли Чаплин

Много хора знаят, че Уна Чаплин, която игра в „ Игра на тронове “, е внучка на великия Чарли Чаплин. Но тя не е единствената. Братовчедката й Кира също следва по стъпките на дядо си и взе участие в няколко кино лентата.

Освен това момичето стана известно като модел. На 16 се реалокира в Париж и подписва контракт с фешън организация NEXT Model Management. Днес Кира е известна и като герой за правата на дамите и децата. През 2020 година тя откри учебно заведение за 400 небогати деца в Сиера Леоне.

8. Джада Де Лорантис, внучка на Дино Де Лорантис

Талантлив кино продуцент и режисьор показа света с над 170 кино лентата, в това число King Kong, The Evil Dead и Hannibal. Внучката на Дино де Лорантис Джада не продължи работата на дядо си, само че постоянно се появява по малкия екран. Джада има свое лично готварско шоу.

Жената е възпитаничка на парижкото учебно заведение Le Cordon Bleu. Известно време тя работи като готвач в заведения за хранене, а по-късно отвори своя личен – с италиански ястия, приготвени в калифорнийски жанр.

9. Татя Старки, внучката на Ринго Стар

Внучката на барабаниста на паметната група „ Бийтълс “ носи името на дядо му (Ринго Стар е псевдоним, в действителност името на музиканта е Ричард Старки). Татя свърза живота си с музика, просто избра различен инструмент – бас китара. Тя свири като част от няколко рок групи.

10. Грета Норис, внучка на Чак Норис

Грета преди малко навърши 20 години и тя към този момент взе участие в няколко кино лентата. Останалата част от Грета Норис е нормално момиче. Тя води деен метод на живот, и разгласява в своя Instagram, с изключение на всичко друго, фотоси с дядо си.

11. Фабиен Кусто, внук на Жак Ив Кусто

Жак Ив Кусто ни срещна с хубостите и тайните на подводния свят. Внукът на известния откривател прекарал детството си на борда на дядовия транспортен съд Калипсо и с помощта на това той също вечно свързал живота си с океана. Фабиен Кусто обаче не се занимава единствено с просвета. Подобно на дядо си, той прави филми за жителите на подводните дълбини.

През 2014 година Фабиен мина върха на дядо си: той остана в подводната изследователска станция 31 дни, като по този метод надмина резултата на Жак Ив Кусто с един ден.

12. Скарлет Картис, правнучка на Зигмунд Фройд

Скарлет Картис стартира кариерата си като блогър. Тя написа за The Guardian и The Telegraph. Скарлет е известна и с битката си за правата на дамите. Тя започва акция против травматичните интервенции, които претърпяват девойките в някои страни.

Преди 2 години Картис написа книгата “Феминистите не носят розово (и други митове). ” Това произведение е удостоено с влиятелна премия и се трансформира в бестселър, а дамата изпрати хонорара си за щедрост.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР