Хората искат избори или оставки, когато видят готова алтернатива или

...
Хората искат избори или оставки, когато видят готова алтернатива или
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Македония може да прелее чашата, българите ще преживеят унижение

" Хората желаят избори или оставки, когато видят подготвена опция или в действителност им е писнало. Те не престават да дават късмет на тази власт. Хората не виждат кой различен, какво друго може да стане. " Възраждане " ли ще пристигна, още по-голяма коалиция ли ще пристигна, някакви по-еднолични форми ли ще се усладят на хората. И хората споделят даже за оставка към момента " не ", камо ли за предварителни избори. " Този коментар направи пред БНР Първан Симеонов, изпълнителен шеф на " Галъп интернешънъл болкан ".

" Правителството има шанса да поостане и всички, които бързат с прогнозите за неговото рухване, изпреварват събитията ", счита Симеонов.

" То е като във фолклора – има едни дни, когато споделят – детето, в случай че в този момент не почине, ще живее дълго. "

По тематиката със Северна Македония Първан Симеонов означи, че в случай че нещата стигнат до Народното събрание, това най-вероятно ще зависи от гласовете на ГЕРБ, само че предизвести:

" Ние в България имаме големия комплекс, че с всичко се съгласяваме. Сега това с Македония може в действителност да прелее чашата. Има моменти в историята, когато не е нужно да унижаваш една общественост. Българите ще преживеят оскърбление от това”, уточни той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР