Хорър игра от мобилно приложение плаши децата, оплакаха се десетки

...
Хорър игра от мобилно приложение плаши децата, оплакаха се десетки
Коментари Харесай

Хорър баба с бухалка плаши децата от телефона

Хорър игра от мобилно приложение плаши децата, оплакаха се десетки обезпокоени дами във „ Facebook “ групата „ Майките на София “. Става дума за „ Грани “, в която злокобна баба е заключила дете в къщата си и то би трябвало да я убие, с цел да успее да избяга. Малчуганите, които се впускали в приключението, по-късно умирали от боязън и не желали да остават сами.

„ Мами, имате ли проблем с децата с тази игра баба Грани?! При мен е нещо ужасно...постоянно желае да я смъква на таблета, даже и като е на открито с другите деца отново играят на нея не знам по какъв начин тъкмо, а след това умира от боязън. Не желае самичък да върви до тоалетна, постоянно да го съпровождам без значение къде... даже и с мен в тоалетната идва, а е на съвсем 7 години... “, повдигна тематиката във „ Facebook “ обезпокоена майка.

След нея в полемиката се включват и други пострадали. Те също се оплакват, че децата им не смеели да вървят сами и до тоалетната, напишквали се от боязън и тичали след родителите си, когато изоставен стаята.

Майките забранявали „ Грани “, само че в учебно заведение и даже в градините се говорело за нея.

„ Беше се научил да я играе в учебно заведение, на телефоните на други деца (неговият съзнателно е от допустимо най-простите ). Вечер сънуваше кошмари, идваше при нас, плачеше насън (на 8 години е). Забраних въобще да я поглежда. Обясних му, че това не е действително, че не се случва в действителността и така нататък Нещата се възстановиха след към две седмици “, споделя опита си със страшната баба друга майка.

Играта е за телефон и може да бъде изтеглена от магазините за приложения без ограничаване на възрастта. Това я прави леснодостъпна даже, когато хлапетата играят на открито, когато родителите им нямат контрол над тях.

Когато някой започва играта, може да избира сред няколко равнища на компликация. Страшният резултат от играта се ускорява щом се включи звукът и понякога се чуват думите на Грани „ Знам къде си “ и „ Кой желае да играем на гоненица “. Играещият би трябвало да е доста деликатен, тъй като всяко негово деяние може да провокира звук и страшната баба с бухалка в ръка да пристигна да го убие.

Ако Грани усети играещия, се появява изведнъж и единственият метод да се избави е в случай че успее да се скрие или избяга от нея. Освен това злокобната баба слага клопки, с които също би трябвало да се внимава. Всеки има 5 дни или 5 пъти, в които може да почине преди да види надпис „ game over”. Подобно на ескейп стаите, тук също се събират предмети, които оказват помощ на играча да убие Грани и да избяга от нейната къща.

В някои канали на обществените мрежи към този момент има клипчета, които демонстрират по какъв начин се превърта играта. Много постоянно хватките се изясняват точно от деца, които са я играли и се гордеят с достиженията си и убийството на Грани, написа "Монитор ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР