Хора от военния информационен проектът Hajun в Беларус публикуваха 3-часов

...
Хора от военния информационен проектът Hajun в Беларус публикуваха 3-часов
Коментари Харесай

Показаха как руски войници изпращат откраднатото в Украйна с куриери у дома

Хора от военния информативен планът Hajun в Беларус разгласиха 3-часов запис от онлайн камера на службата за доставка на CDEK в Мазир (Беларус), на която се вижда по какъв начин бойци от съветските въоръжени сили изпращат, наред с други неща, откраднато от украинските жители.

От плана са получили и персонални данни за нарушители, които съгласно създателите на би трябвало да носят отговорност за обири и убийства на хора в Украйна.

Благодарение на тези данни стана известно, че множеството от бойците на съветските въоръжени сили, изпратили неща от Мазир, живеят в Рубцовск (Алтайски край, Русия) и че някои от тях също изпращат неща до:

Горняк (Алтайски край),

Чита (Забайкалски край),

Железногорск (Красноярски край),

Омск,

Уляновск,

Новосибирск,

Москва,

Ангарск (Иркутска област),

Усурийск (Приморски край),

Биробиджан (Еврейска самостоятелна област).

Известно е, че за един ден, 2 април, бойците на съветските въоръжени сили предадоха за изпращане в офиса на съветската работа за експресна доставка CDEK на улица Куйбишева, 32 в Мазир (Беларус) повече от 2 тона артикули, а забележителна част от които е открадната.

Проектът разгласява имената, телефонните номера и наличието на колетите на тези бойци, които изпращат пратки от 50-450 кг в Русия. Публикуваме тези данни непроменени.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР