НЮ ЙОРК (АП) — Нещо спря Майкъл Макдоналд да разкаже

...
НЮ ЙОРК (АП) — Нещо спря Майкъл Макдоналд да разкаже
Коментари Харесай

Прочувственият певец Майкъл Макдоналд поглежда назад в новите си мемоари „What a Fool Believes“

НЮ ЙОРК (АП) — Нещо спря Майкъл Макдоналд да опише историята си обществено — той. Членът на Залата на славата на рокендрола с голям брой Грами просто не смяташе, че има такава.

Макдоналд, член както на Steely Dan, по този начин и на The Doobie Brothers, който се трансформира в неповторим соул реализатор с такива шлагери като „ On My Own″ и „ Sweet Freedom “, имаха вяра, че той е единствено дребен състезател в историята на рока.

„ Страхувах се, че „ Е, какъв брой доста история има тук в действителност? “ Моят опит значително демонстрира, че пребивавам посредством достиженията на други хора “, сподели Макдоналд в изявление.

Подтикван от другар – артист и комедиант Пол Райзър – Макдоналд най-сетне има своята история тази пролет в неукрасения и скромни записки „ What a Fool Believes “, излиза на 21 май.

Това е портретът на незабравим артист и създател на песни, който е имал върхове и ужасни падения в кариерата, който се е борил с алкохолизма и подозрението в себе си, издържал е на известност, насмешки и по-късно подмладяване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР