Хора от Варна имат нужда спешно от помощ и подслон,

...
Хора от Варна имат нужда спешно от помощ и подслон,
Коментари Харесай

Хора от Варна имат нужда спешно от подслон! Противоречиви коментари обаче се появиха под публикацията

Хора от Варна имат потребност незабавно от помощ и заслон, научи Varna24.bg

" Мили хора, в дъжда под една козирка се заговорих с тези хора. Закриват приюта, в който са били и те са на улицата. А дамата през днешния ден има рожден ден - става на 70 години. Моля ви, помислете за разновидности, да им намерим заслон за довечера и в случай че някой има знания и контакти за по-сериозна помощ, ще се надявам да се отзове! Телефонът на мъжа е 0884 48 09 05 Стоян и Иванка ", споделя в обява варненец.

Под поста положителни хора незабавно се проведоха да съберат средства за квартира на сина и майката, само че в това време се появиха доста спорни мнения:

- " Никакъв подслон не закриват във Варна. Има нещо неопределено. Виждам, че има и изявления от осведомена със случая навръх тези двама души жена. Вижте ги и тогава правете генерални заключения - за страната, за града, за хората и така нататък ", разяснява жена. 

- " Това са цялостни нелепости. Този “мъж “, в случай че мога да го нарека така… беше ползвател с майка си в приюта. След следващия запой от негова страна напусна своеволно приюта с концепцията да влачи клетата жена по улиците за милостиня, с цел да се снабди с бутилка алкохол. Иванка беше ползвател на Дневен център с наше подпомагане. Стоян я отписа и от там. Никой не го е гонил от приюта, дори в противен случай беше неведнъж убеждаван да не взема майка си. Тя през днешния ден навършва 70 години и има право на обществена пенсия. Като най-вероятно Стоян ще се възползва от това за корист с алкохол. В приюта има прелестни условия за живеене, както двукратно хранене. Насреща съм за повече информация!!! Отново споделям това са неистини на Стоян, че са изгонени… и освен това поради украинци!!! Това не е правилно!!! ", изяснява в мненията друга варненка, която познава хората.

Къде е тъкмо истината - остава мистерия. Ако вие имате повече информация можете да се свържете с нас на имейл [email protected]  или на формалната ни Facebook страница.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР