Хора като Макрон като едното нищо ще подпалят световна война

...
Хора като Макрон като едното нищо ще подпалят световна война
Коментари Харесай

Хора като Макрон като едното нищо ще подпалят световна война…

Хора като Макрон като едното нищо ще подпалят международна война единствено и единствено с цел да се потвърдят като правоверни атлантици. Такъв извод прави журналистът Петър Волгин след изявлението на френския президент, че е допустимо войски на европейски страни да бъдат изпратени да се бият против Русия.

 

SafeNews разгласява поста на Волгин без редкаторска интервенция:

 

Изказването на Еманюел Макрон, че е допустимо войски на европейски страни да бъдат изпратени да се бият против Русия е следващото доказателство за отчайващо ниското равнище на водачите в Европа. Даже думата „ водач “ е извънредно неуместна в този случай. Хора като Макрон са елементарни случайници, добрали се до властта с помощта на връзки и обслужване на моментната конюктура. Такива хора нямат никаква естествена визия за бъдещето и въобще нямат визия какво да вършат, отвън слугинското отношение към наднационалните кръгове и капитали. Хора като Макрон като едното нищо ще подпалят международна война единствено и единствено с цел да се потвърдят като правоверни атлантици.

Никаква разлика няма сред лицето Макрон и лицето Денков, да вземем за пример.

И двамата нямат лична воля, и двамата са елементарни кукли на конци, и двамата имат присъщото за лакеи мислене и държание. И е срамно, че ни ръководят сходни лица.

 

 

Френският президент Еманюел Макрон сподели, че изпращането на западни войски в Украйна не би трябвало да се изключва. Той съобщи това на среща на върха на европейските водачи за поддръжка на Киев, напомня SafeNews.

„ Днес няма консенсус за формалното изпращане на сухопътни войски, но… нищо не е изключено “, сподели Макрон на конференция в Париж, където срещата преди малко беше завършила. „ Ние ще създадем всичко належащо, с цел да подсигуряваме, че Русия няма да завоюва тази война.

„ Поражението на Русия е незаменимо за сигурността и стабилността на Европа “, добави френският президент.

„ Определено не съм казвал, че Франция не поддържа това “, уточни той. „ Няма да способствам за двусмислието на днешните диспути, като посочвам имена. Казвам, че това беше упоменато измежду разновидностите “, добави Макрон.

Този вид в никакъв случай до момента не е бил споменаван от Франция. В отговор на въпрос след конференцията в Елисейския замък нидерландският министър-председател Марк Рюте увери, че тематиката за изпращане на сухопътни войски не е бил включена в дневния ред.

„ Много от хората, които през днешния ден споделят „ в никакъв случай, в никакъв случай “,

бяха същите, които преди две години споделяха „ в никакъв случай танкове, в никакъв случай самолети, в никакъв случай ракети с отдалечен обхват “, съобщи Макрон и добави: „ Нека бъдем задоволително смирени, с цел да признаем, че постоянно сме закъснявали с шест до дванадесет месеца. Това беше задачата на днешната полемика: всичко е допустимо, в случай че е потребно за постигането на нашата цел “.

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР