"Хора,какво значение има дали Папи Ханс ме е ч***л ?!

...
"Хора,какво значение има дали Папи Ханс ме е ч***л ?!
Коментари Харесай

Азис показа как Папи Ханс го ч.ка

"Хора,какво значение има дали Папи Ханс ме е ч***л? ! Защо не можете да слушате песента без да задавате най-тъпия въпрос на света?! Така Азис се обърна към почитателите си, които го затрупват с стотици въпроси след премиерата на взаимната му ария с Папи Ханс.



Двамата обаче въпреки всичко демонстрираха възприятие за комизъм след многото настойчиви въпроси дали не са гаджета и демонстрираха на стори в инстаграм по какъв начин Константин Трендафилов постанова по гърба Азис с дървено чукче за пържоли. По-късно обаче въпреки всичко посочи, че за жалост на е ухажор с някогашния на Дара.



Кралят на фолка отговори на още десетки питания, като не пропусна и обтегнатите си връзки с Тони Стораро.



Бащата на Фики показа преди дни в телевизионно изявление, че афектиран на Азис, тъй като не се появил на сватбата на наследника му. Азис разяснява това с подигравка, като съобщи, че "за малко " да се разплаче при думите на сътрудника му.



Той обаче не скри, че е благополучен от кариерата си и непретенциозно означи, че триумфът му се дължи на неговата храброст, убийствения му гений и фактът, че най-хубавите песни са неговите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР