Хора, годината се изниза и е време за Black friday

...
Хора, годината се изниза и е време за Black friday
Коментари Харесай

Тина и Миро от "Един за друг" на лов за супер скъпи придобивки за дома на промоция

Хора, годината се изниза и е време за Black friday и не, това не е спонсориран материал. Родните инфлуенсъри и риалити звезди дебнат промоции на какво ли не - ел. уреди, телефони, облекла и обувки. Тина и Миро от " Един за различен " наподобява са тръгнали на лов за нови домашни придобивки.

Виж още: Помните ли Давид Чехльото от Big Brother? Няма да повярвате по какъв начин наподобява някогашният на Елеонора 

Тина показа на стори в Instagram, че с Миро са тръгнали на предколедни покупки за дома, а измежду желанията им е нов тв приемник. Е, най-малко по този начин наподобява от сторито, което мацката от " Един за различен " е качила в профила си. Прави усещане, че тв приемникът коства към 3 бона, само че освен това е забавното, а и какво има на екран. Оказва се, че тече реклама, която е снимана на паметника на Бузлужда.

Виж още: След мненията за децата: Джаферович се появи като съвършена майка и затвори доста усти 

 Instagram

Дали и какво са купили от магазина Тина и Миро, не е ясно, само че пък и не е от изключително значение. През последните месеци и двамата не са доста дейни в обществените мрежи около работата, само че пък въпреки всичко от време на време съумяват да ни зарадват с нещо мъничко.

Виж още: Уроци за сполучлива връзка от Георги и Фейгин! Звездите от " Игри на волята " заживяха дружно? 

Наскоро Тина показа фотография с другари на ваучър. Но къде е бил Станимир? В компанията на фотографията има единствено един мъж и мощно се надяваме да е половинката на някоя от другите дами до нея. Колкото до Станимир, най-вероятно е бил ангажиран или прекомерно изтощен за забава.

Виж още: Отличничка: Тейлър Суифт обра премиите на MTV Europe 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР