HONOR обяви впечатляващи резултати за своя модел 8X – над

...
HONOR обяви впечатляващи резултати за своя модел 8X – над
Коментари Харесай

HONOR достигна 10 милиона продадени бройки на модела HONOR 8X в световен мащаб

HONOR разгласи впечатляващи резултати за своя модел 8X над 10 милиона продадени единици на международния пазар
Представен през октомври 2018 година, HONOR 8X е оборудван с топ настройка, която включва 6.5-инчов FullView екран с 91% съответствие екран към тяло и технология чип-върху-филм (COF), както и дълъг лист с новаторски характерности.

HONOR 8X идва с железна рамка, снабдена с усъвършенствана COF технология и патентован дизайн на антената. За корпуса на модела е употребявано 2.5 D aurora стъкло с двойна текстура и с решетъчен резултат, осигуряващо хубав външен тип и чувство за комфорт в ръката.

HONOR 8X предлага 6.5-инчов екран и е първият смарт телефон, оборудван с режим за комфорт на очите от ново потомство, сертифициран от ТЮФ Рейнланд. Смартфонът има 20MP + 2MP съществена камера и 16MP предна камера, които могат да употребяват изкуствен интелект (AI), с цел да усъвършенстват очевидно качеството на фотосите.

Осемядреният чипсет Kirin 710 на HONOR 8X обезпечава отлична продуктивност. С 128GB ROM и опция за microSD карта за спомагателна памет до 400GB, смарт телефонът елементарно може да удовлетвори все по-нарастващата потребност на потребителите от повече памет. HONOR 8X разполага и с умна технология за икономисване на сила и мощна 3750mAh батерия, която обезпечава над един ден живот на смарт телефона единствено с едно зареждане.


Джордж Д з ао, президент на HONOR, разяснява
„ Изключително сме горди с постигнатия резултат от 10 милиона продадени бройки HONOR 8X. Нашите смарт телефони печелят сърцата на потребителите по целия свят, а HONOR 8X е основен модел в това отношение със своите топ функционалности и дизайн. Със серията HONOR X ние се стремим да предоставяме най-новите премиум функционалности на налично равнище за потребителите и да отговорим на възходящото търсене на продуктивност и прекарвания. “

В България HONOR 8X се предлага от A1, Vivacom, Telenor, Technopolis и Techmart. Свободната цена на модела е 499 лева.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР