Honda обяви, че от края на март следващата година, в

...
Honda обяви, че от края на март следващата година, в
Коментари Харесай

WR-V: Изцяло нов SUV от Honda за Япония

Honda разгласи, че от края на март идната година, в Япония ще започват продажбите на напълно новото пазарно предложение на марката- WR-V.

Новата Honda WR-V е създадена въз основата на платформата на настоящото потомство на модела Jazz, само че при новия модел, междуосието е увеличено до 2650 мм за реализиране на още по-голям интериорен шир и модулност.

С предстоящи месечни продажби на равнище от 3000 единици, Honda WR-V дава обещание освен вътрешно пространство, само че и впечатляваща товарна съдържимост от 458 литра, и многоприложимост с помощта на отстоянието си от пътя от 195 мм.

По отношение на задвижването, WR-V ще се предлага с 1.5-литров DOHC i-VTEC мотор, който е конфигурират с автоматизирана CVT трансмисия.

Традиционно за Honda, според от равнището на съоръжение, WR-V ще разполага с впечатляващ набор системи за повишение на сигурността и асистиране на ръководството, част от фамилията SENSING. Като част от интегрираните позиции, от марката показват система за отбягване на удар посредством автоматизирано задействане на спирачната система, система за отбягване на удар с пешеходци, система за следване на пътното платно, различаване на пътните знаци, автоматизирани светлини и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР