Honda анонсира поредната еволюция на високотехнологичното си семейство системи за

...
Honda анонсира поредната еволюция на високотехнологичното си семейство системи за
Коментари Харесай

Honda SENSING 360+ обещава още по-висока безопасност на пътя

Honda анонсира следващата еволюция на високотехнологичното си семейство системи за повишение на дейната сигурност на пътя- SENSING 360+.

Новата Honda SENSING 360+, която първо ще бъде въведена в оборудването на новия Accord от идната година, идва с нови функционалности, които дават обещание в допълнение улеснение, комфорт и независимост да водачите на колите на марката, като надграждат базата Honda SENSING 360 с видео наблюдаване на настоящото положение и реакция на лидера, за в допълнение повишение на спокойствието и сигурността му.

Основните функционалности на Honda SENSING 360+ са следване на пътната лента и трафика на безвредно разстояние при придвижване по високоскоростни и магистрални пътища, уведомяване и осъществяване на допустимо изпреварване на по-бавно движеща се кола, интензивно задействане на системата за ръководство на автомобила при положение на заплаха и други.

Други две забавни функционалности на Honda SENSING 360+ са предизвестието за наближаваща заплаха при излаз на заден ход от паркинг, както и системата за наблюдаване на здравословното (визуално) положение на лидера. При вписване на сериозна обстановка, като припадане на лидера, системата е в положение да предприеме дейности за понижаване на скоростта, прекратяване на придвижването в лентата на придвижване и повикване на спешна помощ посредством телефонно позвъняване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР