Холивудският комик Пийт Дейвидсън продължава да привлича вниманието на американските

...
Холивудският комик Пийт Дейвидсън продължава да привлича вниманието на американските
Коментари Харесай

Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски - новата звездна двойка на Холивуд

Холивудският комедиант Пийт Дейвидсън продължава да притегля вниманието на американските медии с любовните си завоевания. След като се раздели с 42-годишната Ким Кардашиян, с която претърпя вихрен романс, артистът има нова тръпка.

Артистът излиза с друга звездна дама, и това е моделът и актриса Емили Ратайковски, твърди източник пред Us Weekly.



32-годишният някогашен комедиант от Saturday Night Live и 28-годишната хубавица са „ в доста ранен стадий “ на връзката си и „ в действителност доста се харесват “. Те „ поддържат връзки към този момент няколко месеца “, споделя той.

Същият твърди, че Пийт, който в миналото беше хвален за своята " огромна полова сила " от някогашната си половинка - 29-годишната Ариана Гранде, " е влюбен освен във външността, само че и в интелекта на Емили “.


Пийт Дейвидсън и Ариана Гранде

Информацията идва след неотдавнашен интернет слух, че двамата са били видяни да седят „ един до различен “, допълват от Daily mail.

Друг неизвестен осведомител твърди пред клюкарския уебсайт DeuxMoi, че е видял Емили и Пийт на среща в Бруклин в неделя. По думите му „ ръцете му бяха на всички места върху нея и те явно бяха във връзка “.



За финален път се знаеше, че Емили се среща с DJ Орацио Риспо, с който беше забелязана да се целува буйно в Ню Йорк предишния месец. Изкусителната брюнетка се разведе със брачна половинка са Себастиан Беър-МакКлард през септември тази година.

От своя страна Пийт Дейвидсън, който е прочут с дългия си лист от имена на известни хубавици, с които е излизал, измежду които Кейт Бекинсейл и Ариана Гранде, се раздели с Ким Кардашиян през август 2022 година след 9-месечна връзка.



Веднъж Гранде написа в Туитър за неговите „ 10 инча “ и възпламени мрежата с диалози по тематиката за неговата „ огромна сила “. Междувременно Ким призна, че е преследвала Пийт, откакто е чула за „ огромната му дяволска сила “ и персонално се е убедила в нея. По-късно тя загатна, че времето ѝ, прекарано в спалнята с Дейвидсън, е „ най-хубавото “ в живота ѝ до момента.

Самата Емили също е хвалила Пийт неведнъж, наричайки го „ супер обаятелен “, откакто е работила с него на снимачната площадка през 2021 година

„ Първото нещо, което би трябвало да знаете за Пийт, е, че той е експерт “, акцентира Ратайковски по време на присъединяване ѝ в Late Night With Seth Meyers.

Фенове бързо се включиха в обществените медии, с цел да изразят шока си от новината за новата звездна двойка. „ Някой би трябвало да направи изследване на тематика за дипломна работа по какъв начин Пийт Дейвидсън съумява да завоюва сърцата на дами като Ариана Гранде, Ким Кардашиян и Емили Ратайковски в един и същи живот “, разяснява почитател.



Друг написа: „ Мисля, че Пийт Дейвидсън безусловно може да получи всяка жена, която пожелае “.

„ Пийт Дейвидсън с Емили Ратайковски в този момент. Той е просто най-търсеният аксесоар, която всяка звезда желае да има, добавя различен. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР