Холивудският ас Уил Смит ще заснеме и покаже опитите си

...
Холивудският ас Уил Смит ще заснеме и покаже опитите си
Коментари Харесай

Холивудска звезда реши да заснеме филм за битката си с натрупаните килограми

 Холивудският ас Уил Смит ще снима и покаже опитите си да се лиши от насъбраните по време на локдауните килограми. Това стана ясно, откакто от YouTube оповестиха новите си епизодични продукции. Смит ще наблюдава писмено борбата си с наедрялото си коремче, като ще направи почитателите съпричастни към всяка стъпка от фитнес приключението. Той няма да си борави със сюжет за задачата.

" Това е тялото, в което се носех през цялата пандемия и безбройните дни на взиране в провизиите с храни. Обичам това тяло, само че желая да се чувствам по-добре. Без повече среднощни кексчета... това е! Ще влизам в най-хубавата форма на живота си (Best Shape of My Life е работното заглавие на плана – б.а.)! “, написа Смит в обществените мрежи до момента в който гордо театралничи единствено по долни дрехи, с цел да запечата типа си преди преобразяването.

Премиерата на сериала му е заложена към този момент за 2022 година Очаква се продук  цията да се състои от 6 епизода, в които да се включат и гост-звезди, измежду които и професионални спортисти, написа " Монитор ".

Певицата Алиша Кийс също ще се разпише с документална поредност за YouTube. Тя ще покаже честването на 20-ата годишнина от издаването на албума й Songs in A Minor. Проектът ще бъде показан пред почитателите й още това лято, като в границите на общо 4 епизода те ще проследят и процеса по записването на 8-ия й студиен диск.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР