Холивудски суперзвезди като Леонардо ди Каприо, Робърт де Ниро и

...
Холивудски суперзвезди като Леонардо ди Каприо, Робърт де Ниро и
Коментари Харесай

Почетоха Мартин Скорсезе на годишния бенефис на Музея на модерното изкуство в Ню Йорк

Холивудски суперзвезди като Леонардо ди Каприо, Робърт де Ниро и Джона Хил отдадоха респект на именития режисьор Мартин Скорсезе на годишния бенефис на Музея на модерното изкуство в Ню Йорк, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Мартин Скорсезе беше почетен освен поради забележителната си кариера в киното, само че и за напъните, които поставя да бъдат реставрирани и съхранени типичен филми.

Сред присъстващите бяха също Дрю Баримор, Спайк Лий, Емили Мортимър.



Робърт де Ниро подсети за дългогодишното им другарство. "Дарбата на Марти за другарство е обвързвана с многото му гении в киното ", сподели Де Ниро. Той увери, че режисьорът има "гигантско сърце, което схваща и приема всеки облик, който сътворяваме и всяка история, която споделя ".



Актьорът Джона Хил описа по какъв начин като младеж вместо афиш на супергерой, закачил на стената в стаята си афиш на Скорсезе. "Благодаря ти, че съществуваш, тъй като аз съм тук единствено поради твоето въздействие ", съобщи Джона Хил, който наскоро дебютира и като режисьор.



Леонардо ди Каприо, който се е снимал в пет кино лентата на Скорсезе, също описа по какъв начин се е вдъхновявал от именития режисьор като дете.

С бенефиса Музеят на модерното изкуство набира средства, с цел да придобива значими филми.

Мартин Скорсезе е режисирал и продуцирал десетки филми, измежду които "Шофьор на такси ", "Добри момчета ", "Нос боязън ", "Казино ", "Бандите на Ню Йорк ", "Авиаторът ", "От другата страна ", "Вълкът от Уолстрийт ".



Видният кинодеец е притежател на редица оценки - "Оскар ", "Грами ", "Еми ", "Сезар ", "Златен глобус ", БАФТА, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР