Холивудската звезда вярва, че Рияд е в разгара на културна

...
Холивудската звезда вярва, че Рияд е в разгара на културна
Коментари Харесай

Джони Деп опасно близък със саудитския принц

Холивудската звезда има вяра, че Рияд е в разгара на културна гражданска война, престолонаследникът стоял зад новите филми на артиста, оповестява Телеграф.

Джони Деп има нов авторитетен и рисков другар в Саудитска Арабия. Това е самият престолонаследник принц Мохамед бин Салман.

Привидно странното другарство е в детайли разказано в новия брой на Vanity Fair, където Джони твърди, че получил кралско отношение в Саудитска Арабия.

Мохамед бин Салман беше хазаин на Джони Деп в Саудитското кралство за близо 2 месеца предходната година, настанявайки артиста в кралски дворци и го развеждаше с хеликоптери, яхти и частни самолети.

Не е изненадващо, че парите са голям фактор в това другарство. Деп снима филми в Саудитска Арабия, до момента в който чака евентуална 7-цифрена договорка, която да го трансформира в един от световните културни посланици на нацията.

Мохамед бин Салман и саудитците се пробват да си проправят път във всевъзможни световни промишлености като част от грандиозния проект на престолонаследника да накара хората да не помнят за нарушените човешки права в неговата страна. В това отношение той влага доста във филми.

Говори се, че двамата са почнали другарството си през юли 2022 година, когато Деп снима „ Jeanne du Barry “, филм, финансиран от саудитците.

Оттогава те се сближили толкоз, че Деп се е почувствал задоволително комфортно, с цел да попита Мохамед бин Салман за убийството на журналиста от Washington Post Джамал Хашоги.

Принцът споделил на Деп, че не е наредил убийството на Хашогджи, само че поел отговорността, тъй като просто е желал репортерът да бъде задържан, защото подкопавал престижа на страната.

„ Въпреки че признавам, че първоначално бях малко доверчив за това, което се случваше в района, от този момент изпитах от първа ръка културната гражданска война, която се случва там ", сподели Деп пред Vanity Fair.

„ Имах опцията да се срещна с хора от разнообразни елементи на района, които бяха извънредно гостоприемни, споделяйки с мен своята просвета, обичаи и истории “, добави той.

Саудитска Арабия също по този начин финансира идващия пробив на Деп в режисьорството - биографичен филм за италианския художник Амедео Модилиани с присъединяване на Ал Пачино.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР