Холивудската звезда Уил Феръл е поредната знаменитост, която ще инвестира

...
Холивудската звезда Уил Феръл е поредната знаменитост, която ще инвестира
Коментари Харесай

Холивудска звезда инвестира в клуба на Илия Груев

Холивудската звезда Уил Феръл е следващата звезда, която ще влага във футболния Лийдс. В отбора от Чемпиъншип, който продължава борбата за Висшата лига посредством плейофите, се състезава българският национал Илия Груев.

Съобщава се, че Феръл е купил " голям дял " в основаната в Съединени американски щати група „ 49ers Enterprises “, която има клуба.

Той се причислява към сътрудника си артист Ръсел Кроу, олимпийския медалист Майкъл Фелпс и голфърите Джордън Спит и Джъстин Томас като вложител в Лийдс.

Уил Феръл е съсобственик във ФК Лос Анджелис от Мейджър Лийг Сокър и разкри, че е станал огромен почитател на британския футбол по време на пътешестване и посещаване на мач сред Манчестър Сити и Астън Вила (3:1) предишния сезон.

Феръл, чието положение се прави оценка на над 125 милиона $, взе участие в огромен брой комедийни холивудски продукции.

Лийдс пропусна директна промоция във Висшата лига в последния ден от сезона на Чемпиъншип, откакто Ипсуич победи с 2:0 Хъдърсфийлд в събота, а Лийдс записа проваляне в последния си дуел. В плейофите отборът ще се изправи против Норич, а първият мач е идната неделя, 12 май.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР