Холивудската звезда с български корени Нина Добрев ще се прибере

...
Холивудската звезда с български корени Нина Добрев ще се прибере
Коментари Харесай

Нина Добрев си идва у нас, с какво ще се занимава

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев ще се прибере в родна София по-късно повече от месец. Повод е нов професионален ангажимент.

Това стана ясно, откакто Добрев удостовери присъединяване си в идния екшън-трилър The Bricklayer (букв. прев: „ Зидарят “), заяви " Монитор ".

Работата по продукцията се чака да стартира до седмици, като за задачата екипът ще дебаркира в студиата на „ Ню Бояна “ в България и Гърция.

„ Хей Сири, напомни ми да си стегна багажа за Европа “ - с тези думи пък самата Добрев разгласи присъединяване си в The Bricklayer. В заглавието тя ще си партнира с Арън Екхарт, който ще влезе в облика на „ пенсиониран “ сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, свикан по неотложност да избави репутацията на организацията и Съединени американски щати от интернационален скрит план.

Сюжетът на кино лентата наблюдава точно опита за изнудване на управляващите от страна на незнаен причинител. Убивайки задгранични публицисти, нарушителите приписват действията на организацията. Подробности към героинята на Нина Добрев към момента се пазят в загадка.

С продажбите на The Bricklayer се заемат от Millenium Media, които ще продуцират заглавието дружно с Джерард Бътлър. Режисьор ще е Рени Харлин, който феновете познават от работата му по „ Умирай мъчно 2 “. Сценарият е написан по романа на Ноа Бойд Beautiful and the Damned, като по него работят Мат Джонсън и писателката Хана Вег.

The Bricklayer е първият филм, който Добрев ще се фотография в България поради работата си. Въпреки че фамилията й емигрира към Канада, когато тя е едвам на 2 година, звездата продължава да се прибира в София съвсем всяка година, с цел да посети роднините си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР