Холивудската звезда Джон Малкович ще играе на сцена в Тимишоара.

...
Холивудската звезда Джон Малкович ще играе на сцена в Тимишоара.
Коментари Харесай

След България Джон Малкович ще играе и на румънска сцена

Холивудската звезда Джон Малкович ще играе на сцена в Тимишоара. Това заяви кметът на румънския град Доминик Фриц в изявление за Прима ТВ, предава Българска телеграфна агенция.

 

Изявата на американския артист ще бъде в границите на програмата на Тимишоара за Европейска столица на културата. Точната дата още не е известна, само че най-вероятно това ще се случи през лятото на 2023 година

 

Румъния не е непозната на Джон Малкович. През 2021 година на артиста беше поверена ролята на известния румънски симфоничен диригент Серджу Челибидаке във кино лентата “Жълта вратовръзка ”. Много от сцените в кинолентата са снимани в Румъния.

 

Както Българска телеграфна агенция към този момент заяви, на 16, 17 и 18 февруари Джон Малкович излиза на сцената на Народния спектакъл. За първи път световноизвестният американски артист ще играе на българска сцена. Той ще се изяви дружно с една от най-популярните литовски актриси - Ингеборга Дапкунайте, в спектакъла " В самотата на памуковите полета " от режисьора Тимофей Кулябин.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР