Холивудската звезда Брад Пит прави нов ход в бизнеса с

...
Холивудската звезда Брад Пит прави нов ход в бизнеса с
Коментари Харесай

Брад Пит пуска собствена марка джин

Холивудската звезда Брад Пит прави нов ход в бизнеса с алкохол, като се изкачва до високите редици на Дуейн Джонсън, Матю Макконъхи и паметната хеви метъл група „ Металика “ в продажбата на корав алкохол. Актьорът от " Z-та международна война " стартира алкохолна марка, наречена „ The Gardener French Riviera Gin “, която той основава дружно с Матийо Перин (от фамозната френска винарна „ Famille Perrin “) и майстора дестилатор Том Никол. Въпреки че Брад Пит не е дилетант в света на алкохола, моментът на стартирането на този джин наподобява малко чудноват.


През 2008 година Брад Пит и тогавашната му брачна половинка Анджелина Джоли купуват „ Château Miraval “ (винарна, профилирана в производството на розе). Но до момента в който от този момент насам Пит работи интензивно в тази област, Джоли продаде каузи си в компанията преди известно време, което е разумно поради явно острия им бракоразвод. Сега наподобява, че звездата от " Мистър и мисис Смит " диверсифицира алкохолното си портфолио, което сега е доста известен ход измежду богатите и известните.

През последните години обаче Брад Пит доста обществено разказваше за битката си с алкохолизма, заради което продължаването на връзката му с лозята и новата му марка джин е малко комплицирано. Пит е обществено изтрезнял от 2016 година насам и приписва на звездата от " Пазители на галактиката 3 " Брадли Купър заслугата да спре да пие; явно по това време той е прекарал година и половина в " Анонимни алкохолици ".

Новият джин „ Gardener French Riviera Gin “ е изсъхнал лондонски джин, дестилиран от пшенична основа с сложна ботаническа съставна част, включваща хвойна, кориандър, женско биле, ангелика, розов грейпфрут, лимон и портокал Cap d " Antibes. Казано по-просто, това звучи като много комплициран и апетитен джин.

Освен Брад Пит, алкохолният бизнес на звездите включва такива светила като самия Дедпул, Райън Рейнолдс (собственик на „ Aviation Gin “), истинския ловджия на духове Дан Айкройд (представител на „ Crystal Head Vodka “), както и партньорството на Аарън Пол и Брайън Кранстън от „ Breaking Bad “, които са създатели на лична марка мезкал, „ Dos Hombres “.

Наскоро Брад Пит се появи в мрачната комедия за шоубизнеса " Вавилон ", режисирана от известния режисьор Деймиън Шазел и с присъединяване на голям актьорски състав, включващ Марго Роби, Тоби Магуайър, Самара Уивинг и Диего Калва. Макар че филмът беше мощно рекламиран като евентуален кандидат за „ Оскар “, в последна сметка той се провали мощно в боксофиса и получи смесени мнения от рецензията.

Сега Брад Пит ще се снима във към момента неозаглавен филм за надпревари от Формула 1, в който ще се учи да кара на същите писти като същински професионални състезатели. Добре е да се знае, че той не кара в нетрезво положение. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР