Холивудската легенда Брад Пит приема тежко обидите на осиновения си

...
Холивудската легенда Брад Пит приема тежко обидите на осиновения си
Коментари Харесай

Брад Пит изпадна в депресия

Холивудската легенда Брад Пит приема тежко обидите на осиновения си наследник Пакс, който го назова “задник от международна класа ". 

В обява от 2020 година за Деня на бащата, която беше разкрита преди дни, Пакс разкрива, че децата на артиста треперят от боязън пред него, съобщи " Телеграф ".

Приятел от най-близкото обграждане на Брад Пит разкри, че наличието на поста на Пакс е депресиращо за него.

" Разочароващо е да гледаш по какъв начин Брад е описван като някакъв тип " неприятен човек “, когато това е надалеч от истината. “ Източникът добави, че Пит изпитва " огромно почитание “ към всяко едно от децата си и споделя, че " приказва доста “, че той " избира да резервира почтено безмълвие “ за обстановката.

Според други източници звездата от “Седем " и “Убийствен трен " съвсем не вижда децата си след развода с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли.

Брад Пит и Анджелина Джоли имат общо шест деца - двете звезди осиновиха Мадокс, Пакс и Захара, а техни биологични отрочета са Шайло, Нокс и Вивиен.

Пакс е осиновен от сиропиталище в Хо Ши Мин, Виетнам през 2007 година, когато е 3-годишен. Той бе зарязан като новородено бебе от пристрастената си към хероин биологична майка. На идната година той бе припознат от Брад Пит.

Когато Пит и 48-годишната Джоли се разделиха през 2016 година единствено две години откакто се ожениха на частна гала във Франция, децата останаха с майка си на фона на информация, че на борда на частен аероплан е избухнал скандал сред Брад и най-големия му наследник Мадокс.

Изглежда връзките на Брад Пит са обтегнати и с по-малкия му наследник Пак, който го упрекна, че е трансформирал живота му в пъкъл.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР