Холивудската актриса Мила Йовович, която има украински корени, реагира с

...
Холивудската актриса Мила Йовович, която има украински корени, реагира с
Коментари Харесай

Мила Йовович осъди ракетните атаки срещу родния й Киев

Холивудската актриса Мила Йовович, която има украински корени, реагира с прочувствено изявление в Instagram на масирания обстрел по цивилни обекти в Украйна на 10 октомври. Тогава няколко съветски ракети паднаха и в центъра на столицата Киев.  

В профила си в обществената мрежа актрисата написа, че сърцето й е било разрушено, когато е видяла телата на мирни хора, убити по улиците на нейния роден град, улиците, по които се е разхождала, „ възхищавайки се на хубостта им “.

Не мога да си показва какво претърпяват хората, които сега минават през това, мога единствено да им кажа, че сърцето ми е с тях и е разрушено, написа още Йовович.

Мила Йовович е щерка на доктор от Черна гора и украинска актриса. Тя е родена в Украйна през 1975 година и прекарва първите пет години от живота си в Киев и Днипро. Родителите й емигрират в Съединени американски щати през 1981 година

Още при започване на войната актрисата поддържа Украйна и прикани сътрудниците си да дарят пари на благотворителни организации, които оказват помощ на въоръжените сили на страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР