Холивуд въвежда задължителен сексконтрольор за всеки филм, където има някаква

...
Холивуд въвежда задължителен сексконтрольор за всеки филм, където има някаква
Коментари Харесай

Холивуд въвежда секс контрольор за всеки филм

Холивуд вкарва наложителен сексконтрольор за всеки филм, където има някаква непосредственост сред актьорите.

Под натиска на разнообразни обединявания на артисти и придвижването #MeToo телевизионните и интернет игрални филми би трябвало да имат координатор, който споделя на режисьора до каква степен може да стигне в сексцените и такива с принуждение. И в случай че някой от снимащите се почувства некомфортно даже може да спре продукцията.

Конкретен мотив за това се оказа сериалът "Нюйоркска комбина " на HBO и съответно Джеймс Франко. В тв поредицата има голи подиуми с Франко и разнообразни актриси. Емили Мийд по едно време отказала да фотография секс с Джеймс.

Тя се била тормозила, че сътрудника й е упрекван от актриси по какъв начин ги опипвал в еротичните подиуми. А възпитаници в школата му по актьорско майсторство не харесвали, че ги кара да се събличат. Франко твърди, че това е част от образованието и че него по този начин са го обучавали да няма позор пред аудитория и камера, написа "Телеграф ".

Това станало по време на най-силния кипеж на придвижването #MeToo, а в този момент към този момент решили да вкарат сексконтрольорите навсякъде. Гилдията на актьорите счита, че по този начин ще се ограничи вероятността от тормоз, както и ще се изключват епизодите с неуместно държание на артисти и режисьори на снимачната площадка.

В момента над 1000 тв продукции и игрални филми употребяват услугите на сексконтрольорите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР