Холивуд е потресен от инцидента в щата Ню Мексико, при

...
Холивуд е потресен от инцидента в щата Ню Мексико, при
Коментари Харесай

Алек Болдуин след инцидента: Шокиран съм и сърцето ми е разбито

Холивуд е покъртен от случая в щата Ню Мексико, при който артистът Алек Болдуин простреля оператора и рани режисьора на уестърн, в който играе и е продуцент.

В първата си реакция, оповестена в профила му в " Инстаграм ", той съобщи, че " нямам думи да изразя шока и тъгата си от трагичния случай, лишил живота на Халина Хътчинс - сйпруга, майка и надълбоко уважавана колежка ". Болдуин добавя, че напълно сътрудничи на управляващите в следствието на това по какъв начин се е случила нещастието.

" В контакт съм със брачна половинка ѝ и му предложих на него и на фамилията своята поддръжка. Сърцето ми е разрушено от породеното на него, на техния наследник и на всички, които познаваха и обичаха Халина ", добави той за родената в Украйна операторка на кино лентата Rust.

Полицията заяви през днешния ден, че още не са повдигнати обвинявания на никого и следствието продължава. Болдуин непринудено е дал показания на локалния шериф. Според първите известия става дума за пукотевица с халосни патрони, в която нещо извънредно се е объркало.

След първични известия, че режисьорът Джоуел Соуса е в тежко положение, актрисата Франсис Фишър, която играе във кино лентата, написа, че той ѝ е съобщил, че е изписан от болничното заведение. Соуса и Болдуин се познават от взаимната работа през 2019 година върху кино лентата Crown Vic.

Местният вестник " Санта Фе Ню мексикан " разказа, че 63-годишният Болдуин е изглеждал в потрес и облян в сълзи " пред полицейската централа. Работата по кино лентата е спряна за неопределен срок, пътят към ранчото, известно за фотоси на уестърни, е затворен от полицейски пост.

Инцидентът възобнови разногласието би трябвало ли в действителност да се употребява огнестрелно оръжие на снимачните площадки.

Гилдията на кино актьорите и Американската федерация на телевизионните и радио актьори, представляващи към 160 хиляди артисти и дрегу експерти, съобщи, че ще проверява случая, " с цел да разберем по какъв начин да предотвратим сходно нещо да се повтори ".

Джеймс Гън, режисор на филми от поредицата " Пазителите на галактиката ", написа в " Туитър ", че " разпоредбите се трансформираха, когато Брандън Лий умря " в случай през 1993 година " За страдание нови правила няма да оказват помощ, в случай че към този момент признатите не се съблюдават, коено нормално е повода да се случват такива произшествия на снимачната площадка. " По думите му продуценти, режисори, актори и всички в екипа би трябвало да бъдят безкомпромисни в следването на протоколите от самото начало.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР