Холивуд често избира по-възрастни актьори за ролите на гимназисти, оставяйки

...
Холивуд често избира по-възрастни актьори за ролите на гимназисти, оставяйки
Коментари Харесай

Стари гимназисти: Най-възрастните актьори, които играят ученици!

Холивуд постоянно избира по-възрастни артисти за функциите на гимназисти, оставяйки ни да се чудим за какво като младежи ние имахме акне, а те – дизайнерски обувки. Ето кои обичани наши тийн персонажи са изиграни от звезди, от дълго време приключили учебно заведение:

Алекса Деми („ Еуфория “)

Престъпления, опиати и необмислен секс – гимназистите в „ Еуфория “ се разграничават фрапантно от множеството младежи в действителния живот (и популярност Богу). Това евентуално е повода актьорите в сериала да са много по-възрастни от героите си: отличник в тази категория е Алекса Деми, която – въпреки да играе 18-годишната мажоретка Мади, е на 31.

Виж още: Най-грозните обвинявания, които родните звезди си размениха през годините

Клаудия Джеси („ Бриджертън “)

Вероятно познавате Клаудия Джеси като Елоис – най-малката сестра от аристократичното семейство Бриджертън в едноименната поредност. Макар механически да не е гимназистка (действието на сериала се развива във Викторианска Англия), Елоис би трябвало да е към 14-годишна – което е впечатляващо поради обстоятелството, че Джеси в действителност е на 32!

Шърли Хендерсън („ Хари Потър и Стаята на тайните “)

В „ Хари Потър и Стаята на тайните “ Стенещата Миртъл е показана като духа на някогашна ученичка в Хогуъртс, която е била трагично погубена от базилиска на Волдеморт. Според книгите на Роулинг, Миртъл е убита като 14-годишна, само че актрисата Шърли Хендерсън е на 36 (!), когато се превъплъщава в персонажа. Еха! На това му викаме младоликост.

Виж още: " Сложи сутиен, че имаш потребност ": Нападнаха грубо с обиди албанска топ звезда

Джейсън Ърлс („ Хана Монтана “)

Помните ли мързеливия по-голям брат на Хана? Героят на Джейсън Ърлс, Джаксън е ленив младеж, който обича да се заяжда с известната си по-малка сестра. Малко хора обаче знаят, че при старта на фотосите на „ Хана Монтана “ Ърлс в действителност е на 29 – цели 17 години по-възрастен от (тогава едвам 12-годишната) Майли Сайръс!

Андрю Гарфийлд („ Спайдърмен “)

Питър Паркър от дълго време е прочут като „ тийн “ героя на Marvel – макар, че точната му възраст варира сред другите акомодации. В „ Невероятният Спайдърмен “ от 2012, персонажът би трябвало да е на 17, само че Андрю Гарфийлд (който влиза в ролята) е на цели 28.

Изображение: https://www.instagram.com/claudiajessies/
https://www.instagram.com/alexademie/
https://www.instagram.com/realdukeofearles/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР