Холандия победи драматично Англия с 3:1 след продължения и се

...
Холандия победи драматично Англия с 3:1 след продължения и се
Коментари Харесай

Холандия обърна Англия и е на финал в Лигата на нациите

Холандия победи трагично Англия с 3:1 след продължения и се класира за финала в шампионата Лигата на нациите на УЕФА. Двубоят на " Афонсо Енрикеш " в Гимараеш предложи драма, футбол от международна класа, само че и груби неточности, довели до три от попаденията.

Така в неделя Холандия излиза против Португалия в разногласието за трофея. Двубоят ще се играе на " Ещадио до Драгао " в Порто, където през вчерашния ден домакините надделяха мъчно Швейцария с хеттрик на Кристиано Роналдо.
Роналдо: Вкарах три красиви гола Нападателят към този момент има 88 попадения за националния тим на Португалия
Тази вечер " лалетата " на Роналд Куман преобладаваха до 32', когато свързваният с трансфер в грандовете на Стария континент Матайс Де Лихт позволи нелепа неточност, след която фаулира Маркъс Рашфорд в наказателното поле и потършевшият трансформира отсъдената дузпа в гол.

Холандия изравни резултата в 73', когато грешникът Де Лихт се реваншира. Капитанът на " Аякс " се извиси над всички след осъществяване на корнер и с глава разстреля Джордан Пикфорд - 1:1.

В последна сметка дуелът навлезе в продължения. Още в 97' безумна неточност на Джон Стоунс разреши на холандците да провеждат бърза офанзива, която приключи с удар на Куинси-Промес. Топката излизаше в навън, само че притичалият Кайл Уолкър подложи крайник в последния миг и я отклони в мрежата на своя отбор.

Тимът на Гарет Саутгейт продължи да работи разконцентрирано в защита и в 114' Рос Баркли подари топката на Мемфис Депай, той комбинира с Промес и крилото на испанския " Севиля " постави точка на разногласието - 3:1.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР