Холандец отиде в горещините на работа с пола заради дрескода,

...
Холандец отиде в горещините на работа с пола заради дрескода,
Коментари Харесай

Холандец отиде на работа с пола заради забрана на къси панталони

Холандец отиде в горещините на работа с пола поради дрескода, забраняващ късите панталони, заяви Лента.

Дрескодът претендирал само полата да не е къса и 21-годишният Пим Стинберген от Хилверсюм го спазил. Той помолил познатите си в Туитър да му услужат с дамското облекло и избрал едното от трите оферти.

Когато Стинберген се появил в офиса със синя пола, началничката му се разстроила. Тя дала обещание идната седмица да преразгледа дрескода, съгласно който късите панталони са не задоволително представителни.

Стинберген е уверен, че възбраната на късите панталони на работното място е крачка обратно. Що се отнася до полите за мъже, в случай че те се усещат в тях комфортно, никой не би трябвало да ги лимитира.

През юни 2018 година стана известно, че в гимназия в английското графство Оксфордшир полата е позволена за униформено облекло и на момчетата. В началото на образователната година там също определили дългите панталони за наложителни за възпитаниците си. Когато почнали горещините и един родител се поинтересувал дали синът му може да носи бермуди, му отказали, само че добавили, че в случай че желае, може да върви на учебно заведение с пола.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР