„Ходя по гей барове откакто се помня”, споделя 53-годишният Даниел

...
„Ходя по гей барове откакто се помня”, споделя 53-годишният Даниел
Коментари Харесай

Хитрец! Агент ходи по гей барове, за да сваля жени

„ Ходя по гей питейни заведения откогато се помня”, споделя 53-годишният Даниел Крейг в подкаста „ Обяд с Брус” по SiriusXM. „ Една от аргументите е, че не се постанова да се замесвам в неприятности толкоз постоянно в такива заведения.”

Шокиращото за мнозина самопризнание има своето простичко пояснение.

Актьорът от „ Няма време за умиране”, споделя, че почнал да върви по гей питейни заведения, още когато бил дребен. Намирал сходни места за по-спокойни и безвредни.

„ Всичко беше както би трябвало. Въобще не беше нужно да заявяваш своята половост. Безопасно място – там можех да се срещна с девойки, тъй като те посещаваха гей питейните заведения по безусловно същата причина, заради която и аз”, прибавя той.

„ Хетеро” питейните заведения постоянно се превръщали в места, в които „ нападателно се размятали мъжки полови органи”, изяснява Крейг.

Актьорът си напомни един случай, до момента в който сладко си бъбри с водещия Брус Боци, с който е другар отдавна.

Двамата били „ сгащени” през нощта в гей бар във Венеция бийч, Калифорния, през 2010 година. „ Всъщност изобщо не ми пукаше. Не правехме нищо неправилно, просто седяхме, говорехме си и се наливахме.”

Заради „ магическото” въодушевление онази нощ обаче Крейг споделя, че желае да се реалокира от Англия в Калифорния.

Крейг, който изигра последната си роля като сътрудник 007 в „ Няма време за умиране”, неотдавна се снабди със звезда в Алеята на славата в Холивуд. Неговият пети филм за Джеймс Бонд оглави международните ранглисти и завоюва 50 милиона паунда във Англия единствено след два уикенда, което трансформира лентата в една от десетта най-касови за 007 на всички времена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР