Ход на днешното заседание срещу известният пловдивски ортопед и бивш

...
Ход на днешното заседание срещу известният пловдивски ортопед и бивш
Коментари Харесай

Болен съдия спъна делото за фалшиви болнични срещу д-р Кръстев, съучастникът Грозев е неоткриваем

Ход на днешното съвещание против известният пловдивски ортопед и някогашен ръководител на ортопедичната комисия доктор Георги Кръстев и посоченият за негов съизвършител в скица за източването на 130 000 лв. от Национален осигурителен институт Стефан Грозев, не бе даден. Причината за това е, че съдията е болен. На предходното разпоредителното съвещание Стефан Грозев си е разрешил да напусне заседателната зала посредата на делото, като е бил санкциониран. Сега той е неоткриваем.

Припомняме, че нанесените вреди на Национален осигурителен институт надвишават 130 000 лв.. Десет чиновници на компания " Джи Еф Ти - България " са получили 76 000 лв., а самият шеф - 54 000 лв.. Законът планува от 3 до 15 години отнемане от независимост, лишаване на права, както и изземване на имущество.

Стефан Грозев има повдигнато и второ обвиняване за лъжесвидетелстване и умишлено въздействане върху очевидци в хода на следствието.

Уважаваният пловдивски ортопед беше арестуван за малко през лятото на 2020 година, а Грозев през лятото на 2021. След като престоят в ареста на Грозев надвиши 8 месеца, при започване на март той разгласи гладна стачка.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР