Хлапетата от Основно училище Любен Каравелов ще учат в обновена

...
Хлапетата от Основно училище Любен Каравелов ще учат в обновена
Коментари Харесай

Училище Каравелов като ново с ремонт за 1 милион

Хлапетата от Основно учебно заведение " Любен Каравелов " ще учат в актуализирана постройка. Училището е санирано извън, вътре стаите са напълно актуализирани. Очакваме и нови мебели, заяви  за " Марица " директорката Василка Димова. Децата пък имат и нови униформи.

Стойността на инженеринга за постройката и дворното пространство на ОУ „ Любен Каравелов ” е 1 328 491,79 лева с Данък добавена стойност. Фирмата реализатор е световноизвестната " Инерком ". С този план те потвърдиха, че с изключение на огромни покупко-продажби, могат да вършат и  малки, районни, разяснява кметът на Пазарджик Тодор Попов. Той откри реновираното учебно заведение, като преряза лентата дружно с представителката на " Инерком " и директорката Василка Димова.

" Бяхме длъжници на квартала във връзка с учебната инфраструктура. С тази инвестиция ние вършим още по-добра визията на кв. „ Запад “. Средата също възпитава, значимо е на децата да им харесва, на родителите още повече. Пожелавам ви със здраве да ги ползвате. При такива условия още повече родители ще решат, че това е учебното заведение за тяхното дете и тук то ще получи нужното обучение ", сподели още кметът, преди да щракне с ножицата. Продължаваме с нашата мудна, поредна, само че и ефикасна политика на възобновяване на градската среда, добави Тодор Попов. Директорката от своя страна увери,че постройката ще бъде добре стопанисвана и в нея ще бъдат възпитани почтени българчета. 

След това всички дружно разгледаха школото. Кметът влезе и в класните стаи. Там децата го изненадаха със фотоси от предходния аспект на школото и настоящия му тип, подредени в албум. Малчуганите бяха подготвили и богата стратегия, с цел да приветстват гостите си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР