Хитовият български сериал Дяволското гърло“, който пожъна огромен успех в

...
Хитовият български сериал Дяволското гърло“, който пожъна огромен успех в
Коментари Харесай

Kaufland осигурява свежи и качествени храни за втория сезон на "Дяволското гърло"

Хитовият български сериал „ Дяволското гърло “, който пожъна голям триумф в страната и чужбина, снима сега своя втори сезон във Велико Търново. Партньор на екипа по време на фотосите е Kaufland България.

Ритейлърът се грижи за комфорта на всички на снимачната площадка, като всекидневно дава свежи и качествени хранителни артикули за участниците във филмовата продукция. Разнообразието, което предлага веригата, дава опция за голям избор от плодове, зеленчуци и обичайни месни и млечни артикули, пресни печива и доста други вкусотии.

Вторият сезон на престъпната драма е с работно заглавие „ Есента на демона “. Сюжетът се завърта към следствието на мистериозни убийства в остарялата столица. Главните настоящи лица още веднъж са проверяващият служител на реда Филип Чанов и сътрудникът на ДАНС Миа Язова, в чиито функции се превъплъщават Владимир Карамазов и Теодора Духовникова.

Kaufland България обичайно поддържа българското кино, реализирайки разнородни начинания в цялата страна. През лятото на 2022 година в партньорство с „ Автокино “, на паркингите на разнообразни хипермаркети се състояха над 130 прожекции на настоящи български кино заглавия. Това даде опция на хиляди гости да се насладят на едни от най-популярните модерни български филми, както и да се срещнат и да поговорят с техните продуценти и режисьори.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР