Хишам Сабри е новият генерален мениджър на Рош България, съобщиха

...
Хишам Сабри е новият генерален мениджър на Рош България, съобщиха
Коментари Харесай

Нов генерален мениджър начело на Рош България

Хишам Сабри е новият общоприет управител на Рош България, оповестиха от компанията. Той поема ръководството на представителството на биотехнологичната компания у нас от 1 април т.г.

Хишам Сабри има дълготраен опит в областта на опазването на здравето. От януари 2003 година заема поредно разнообразни позиции и функционалности в четири мултинационални фармацевтични компании - Eli Lilly, Johnson & Johnson, Novartis Oncology и Roche.

Към екипа на Roche се причислява през януари 2015 година като шеф на онкологичния бизнес отдел на представителството на компанията в Саудитска Арабия. През септември 2017 година взе участие в световна ротация, където работи с интернационалния бизнес екип на Roche като се концентрира върху имунотерапията на рака. Осем месеца по-късно става общоприет управител на представителството на Roche за Йордания и Палестина, а през януари 2019 година към този момент е началник и общоприет управител на Roche Pharmaceuticals Левант (Либия, Йордания, Сирия и Палестина).

Хишам Сабри приключва „ Фармацевтични науки “ в университета в Кайро, Египет. По-късно получава магистърска степен по бизнес администрация със специализация по маркетинг от университета в Лестър, Обединеното кралство.

Основна мотивация в работата му е реализиране на резистентност на здравните системи, което да води до повече изгоди за пациентите.

И през тази година проектите на компанията включват обезпечаване на резистентен достъп на българските пациентите до новаторски лекарствени артикули и услуги.

“Фокус за нас остава персонализираното опазване на здравето, което разрешава даването на грижи, самостоятелно съобразени с съответния пациент и по този метод способства за по-ефективната диагностика и лекуване на пациентите. Подпомагане на процеса за ускорение на цифровизация на здравната система, създаване на подобаващата инфраструктура и партньорство с всички заинтригувани страни, всичко това също е част от нашите цели за тази година ”, споделя Сабри.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР