Хисарския поп се е оперирал на кредит. Легендарният певец е

...
Хисарския поп се е оперирал на кредит. Легендарният певец е
Коментари Харесай

Хисарския поп се оперира на кредит

Хисарския поп се е оперирал на заем. Легендарният артист е сменил ставата на единия си крайник в столична болница, а интервенцията му е коствала 7000 лева

„ Половината ги поема здравната каса, а останалите трябваше да доплатя. Затова пуснах вик за помощ във Facebook, само че никой не дава нищо - едвам 100 лева събрах. Затова се обърнах към мой другар, който ми оказа помощ с останалата част от сумата, пък ще му ги връщам, когато мога “, описа Димитър Андонов.

Той разгласява в обществените мрежи фотоси и видеа от болничното заведение, на които се вижда 25 см тегел на крайници му. Направил го, откакто жена го обвинила, че му няма нищо, а парите ги събира, с цел да си ги харчи. „ Заболя ме, само че й пожелах да е жива и здрава “, разяснява музикантът. Той е платил и 30 лева за писиар тест при влизането си в болничното заведение, с цел да видят, че няма ковид.

„ Двата крайници ме мъчиха от 15 година, в този момент съумях да оправя единия, другия - по-нататък “, споделя още бай Митко. В болничното заведение е имал няколко процедури с рехабилитатор, машина е разпъвала крайници му след интервенцията, първите крачки е направил по стълбите, а към този момент самичък се раздвижва в дома си в Хисаря.

„ Ходя на пръсти или на пета, с цел да не стане пакост. Трябва да се движа по-малко, с цел да не се получи слепване “, изясни още фолклегендата.

Тези дни Хисарския поп възнамерява да направи онлайн концерт във Facebook, с цел да благодари на хората, които са му помогнали, и на тези, които са му поискали да бъде жив и здрав и бързо да се възвърне след интервенцията. На него ще показа 15-те си нови песни, които е записал и снимал, преди да влезе в болничното заведение дружно с огромния ни композитор Димчо Делев и негов и я оркестър „ Звезди “, написа „ Телеграф “.

Отваря хотела си в Хисаря и се надява на добър летен 1 сезон, от който да изкара пари, с цел да върне заема на приятеля си, пък в случай че останат, наесен да оперира и другия крайник.

„ Първите посетители идват на 4 и 5 юни - група от 18 индивида от Силистра, има и други запитвания за по-късно “, добави изпълнителят на именитите шлагери „ Дай си сърцето, на който искаш ти “ и „ Една цигара “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР