Хиромантията е древна наука, която освен по линиите върху ръцете,

...
Хиромантията е древна наука, която освен по линиите върху ръцете,
Коментари Харесай

Как да разчетем съдбата си според формата на ръката

Хиромантията е антична просвета, която с изключение на по линиите върху ръцете, може да разчете човешката орис и по формата на ръката. Външната страна на ръцете ви тъкмо може да покаже мощните и слабите ви страни.

Освен да даде цялостна информация за характера ви гаданието съгласно формата на ръка може да ви даде и препоръки, с които да коригирате навиците, които ви пречат.

Разгледайте деликатно 4-те съществени вида ръце и открийте вашата, с цел да видите какво ви е дала ориста и какво би трябвало да извършите, с цел да се реализирате пълноценното.

Тълкуване на първата форма

Ръцете с първата форма се характеризират с квадратните длани и къси пръсти. Притежателите на такива ръце са доста практични хора и рядко се стремят към нещо, което знаят, че няма по какъв начин да имат. В характера им изпъкват лоялността и общителността, с която намират общ език с всевъзможен вид хора.

 Линии на Ръката

Хората с тези ръце поддържат фамилните обичаи и на драго сърце извършват разнообразни ритуали, които са наследили от предходните генерации. Тези хора твърдо имат вяра, че сами дефинират ориста си и рядко чакат на непозната помощ или предсказание, с цел да решат проблемите си. Хиромантите поучават тези хора да не завишават прекомерно упованията си към другите, както и да си разрешават понякога да бъдат спонтанни.

Тълкуване на втората форма

Притежателите на втория вид ръка имат квадратна длан и дълги пръсти. За тях е особено да вършат всичко с огромна елегантност и лекост. Тези хора са доста импулсивни и прочувствени, като обичат да акцентират всяка своя дума или жест. Хората с тази форма на ръката имат разнородни ползи и непрекъснато търсят нов източник на ентусиазъм, защото без нови хрумвания и страсти се усещат празни.

Тези хора заобикалят рутината и гледат на изневярата като смъртен грях. За тях е особено да се губят дотам в илюзиите си, че изцяло да изгубят връзка с действителността. Хиромантите предлагат на тези хора да търсят спокойствието посредством медитация и СПА-процедури.

Тълкуване на третата форма

 Гадаене

Третата форма на ръката е продълговата с къси пръсти. Притежателите на тези ръце са доста нервни, което се дължи на остатъка им от сила. Тези хора са отлични уредници и имат гения с лекост да манипулират близките. Хората с този вид ръка се интересуват от всичко ново и неразучено, поради което обичат да тестват върху себе си разнообразни нови неща.

Обикновено тези хора за положителни и елементарно се вписват в екип. Хиромантите поучават тези хора да си почиват повече, с цел да не претрупват нервната си система.

Тълкуване на четвъртата форма

Четвъртият вид ръка е продълговата с дълги пръсти. За тези хора са присъщи непрестанните подозрения и несъгласия, от които се изтезават. Хората с тези ръце са доста чувствителни и елементарно се поддават на непознато въздействие. Обикновено притежателите на тези ръце са създатели и с лекост умеят да улавят всяка една страст.

Хората с тази форма на ръката се интересуват повече от духовното, в сравнение с от материалното. Хиромантите поучават тези хора да не робуват на навиците си, а непрекъснато да търсят нови прекарвания.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР