Хипермаркет „Пикадили-център” в близост до МБАЛ „Св. Анна” във Варна

...
Хипермаркет „Пикадили-център” в близост до МБАЛ „Св. Анна” във Варна
Коментари Харесай

Варненският „Пикадили” е вече история

Хипермаркет „ Пикадили-център” наоколо до МБАЛ „ Св. Анна” във Варна към този момент е история. Обекта е ограден, само че това не може да скрие тоталната съсипия, на която е подложен. Извън огражденията са сложени табели "Частна благосъстоятелност ", които предизвестяват, че нарушителите ще бъдат глобени, в случай че се опитат да прекрачат оттатък възбраната. Липсва осведомителна табела какво следва да бъде построено на мястото на хипермаркета и кой е новият притежател.

На мястото на някогашния магазин ще бъде построен нов подобен, а не жилищна постройка, оповестява Varna24.bg. Още при започване на тази година има утвърден Подробен организационен проект от общината. Няма информация на кого е продаден парцелът и на каква цена.



Преди време излезе информация, че недвижими парцели на оповестената във банкрут хранителна верига на стойност над 1 млн. лева са оповестени на търг от частен правосъден реализатор. В началото на март тази година комерсиалната верига "Пикадили " затвори магазините си, без да предизвести чиновниците си, което провокира всеобщи митинги от тяхна страна, защото не са изплатени заплатите.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР