Хиляди стопани на кучета и техните любимци ще участват в

...
Хиляди стопани на кучета и техните любимци ще участват в
Коментари Харесай

Хиляди стопани на кучета и техните любимци ще участват в шествие пред британския парламент в протест срещу Брекзит

Хиляди стопани на кучета и техните любимци ще вземат участие в шествие пред Народното събрание в митинг против Брекзит и искане за референдум ( " wooferendum ", референдум " бау-бау " ) за окончателната договорка на английското държавно управление. 

Собственици на кучета, които са антиБрекзит настроени, ще вземат техният любимци в похода към Народното събрание, с цел да изразят техния апел за осъществяване на втори референдум за участието на Англия в Европейски Съюз. Организаторите на акцията се надяват, че хиляди стачкуващи ще вземат участие в митинга, защото излизането от Европейски Съюз ще навреди на към 54-те милиона домашни любимци на Острова. Собствениците са загрижени, че Брекзит значи за тях дефицит на ветеринари, нарастване на цените за артикули, свързани с развъждането на животните, и даже на храните за тях. Организаторите споделят, че повече от половината от ветеринарите, занимаващи се с кучета, регистрирани във Англия, са от чужбина, най-вече от страни от Европейски Съюз. А по даннни на Кралския лицей за ветеринарни хирурзи 9 на всеки 10 ветеринари, в това число работещите в кланици, са от Европейски Съюз.

Организаторите приканват да се подсигурява, че няма да има ограничаване на свободното придвижване на квалифицирани в Европа ветеринари след Брекзит.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР