Хиляди корейци напълниха Лоте Уърлд Тауър в Сеул, за да

...
Хиляди корейци напълниха Лоте Уърлд Тауър в Сеул, за да
Коментари Харесай

Том Круз представи седмата част на Мисията невъзможна в Сеул

Хиляди корейци изпълниха Лоте Уърлд Тауър в Сеул, с цел да приветстват звездата Том Круз. Той показа новия си филм „ Мисията невъзможна – цялостна отплата, част първа “. С него бяха режисьорът Кристофър Маккуори и някои от актьорите.

Круз описа по какъв начин е направил една от най-опасните каскади в киното – скок с мотор над бездна.

Режисьорът Маккуори съобщи, че в никакъв случай не се е тормозил за сигурността на Том Круз, тъй като всичко е било проведено съвършено.
От дете карам мотоциклети, скачам с тях, само че в никакъв случай не бях скачал от рампа и от канара в Норвегия. С Маккуори намерихме прелестно място за сцената. Всички детайли се събраха в едно и аз си споделих, че би трябвало да го направя... При подобен скок доста неща могат да се объркат. Разполагам единствено с няколко секунди, преди да отворя парашута. Можете да изгледате и по-дългата версия на каскадата в интернет, когато опитвам този номер, и се спускам надолу, където работят турбулентни сили.
Том Круз – артист и продуцент

„ Мисията невъзможна – цялостна отплата, част първа “ е седми филм от шпионския франчайз.

Агент Итън Хънт и неговият екип от организацията за невъзможни задачи са натоварени да проследят мощно ново оръжие, задвижвано от изкуствен интелект. Екшънът включва скок с мотор от канара, хвърляне от локомотив на взривен мост, автомобилни гонки по тесните улици на Рим.

На огромната звезда Круз партнират Саймън Пег, Винг Реймс, Ванеса Кърби, Хейли Атуел. В Южна Корея филмът излиза по кината на 12 юли. В България премиерата е на 14 юли. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР