Хиляди кандидатки се бият една с друга, драпайки да се

...
Хиляди кандидатки се бият една с друга, драпайки да се
Коментари Харесай

Кандидатки ли: Ваня Щерева прилапа новия Ерген, младото лъвче копие на бившия й!

Хиляди кандидатки се бият една с друга, драпайки да се доберат до присъединяване във втория сезон на прословутия " Ергенът ". Коя за популярност, коя за безвъзмездна и първокласна отмора в Турция, коя за обич (сигурни сме, че тези за любовта са най-малобройни)... девойки се избиват по време на кастинга, довериха от предаването.



Откъде да знаят, благите, че към този момент имат голяма конкуренция за младото лъвче в лицето на пианиста Евгени Генчев?! И това не е коя да е, а кака им Ваня Щерева. Ванчето към този момент отпътува за Турция, където ще прекара няколко месеца, до момента в който траят фотосите на формата, тъй като се води един от сценаристите там.

Другаде обаче е " ключът от бараката ", а точно в връзките й с надарения младок. Източници от кухнята подшушнаха, че Ваня се е сближила към този момент много с Евгени, който бил копие на нейно някогашно гадже. Знаем, че и Щерева, сходно на Лео ди Каприо, си пада по младо агнешко, на половината на нейните години.

" Тази като нищо ще му опише играта на Генчо и оня няма даже да се усети. Опитна лисица е Ванчето, а и с такива момченце какъв брой е игралаа... ", смеят се източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР