Хиляди хора, включително туристи и индуистки поклонници, напускат управлявания от

...
Хиляди хора, включително туристи и индуистки поклонници, напускат управлявания от
Коментари Харесай

Евакуират туристи и поклонници от Кашмир

Хиляди хора, в това число туристи и индуистки поклонници, напущат управлявания от Индия Кашмир, откакто локалните чиновници издадоха предизвестие.
Индийските управляващи предизвестиха за " опасност от тероризъм " против индуистките поклонници, които се насочат към светилището в Амарнат.
Войниците, подкрепени от Пакистан са възнамерявали офанзива по време на годишното поклонение, обявиха локалните управляващи.
Индия упреква Пакистан в поддръжка на бойни групи, основани в Кашмир, нещо, което Пакистан отхвърля.
45-дневното поклонение стартира на 1 юли и към 300 000 поклонници са посетили пещерното светилище, ситуирано високо в хималайските планини, оповестява организация Агенция Франс Прес, представени от БГНЕС.
Правителството на Кашмир ги посъветва да изоставен региона „ неотложно “, което провокира суматоха, защото посетителите имат стеснен проведен превоз.
Около 20 000 индуистки поклонници и индийски туристи, както и над 200 000 служащи са в развой на овакантяване на района, съобщи локалната власт пред организация Ройтерс.
„ В интерес на сигурността и сигурността на туристите и поклонниците се предлага те да лимитират престоя си в долината [Кашмир] неотложно “, се споделя в изказване шефа на област Кашмир, Шалийн Кабра.
Мерките за сигурност, в това число разполагането на 10 000 спомагателни войски, бяха разпоредени от индийското държавно управление преди индуисткото поклонение.
Индия от дълго време упреква Пакистан във финансирането на въоръжени бойци в Кашмир, оспорвана територия, за която претендират и двете страни.
В събота Англия и Германия предизвестиха своите жители да не пътуват до Кашмир.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР