Хиляди хора има в момента в центъра на Пловдив, предава

...
Хиляди хора има в момента в центъра на Пловдив, предава
Коментари Харесай

Няма къде да падне игла! Такова огромно множество центърът на Пловдив отдавна не помни

Хиляди хора има сега в центъра на Пловдив, предава кореспондент на Plovdiv24.bg . Днес честваме 137-та годишнина от Съединението на България и празника на Пловдив. На този ден през 1885 година българският народ прави едно от най-забележителните каузи в своята нова история. 

Другата причина за скупчването на голямото голям брой е краят на отпускарският сезон. Хората се завърнаха по работните си места, наближава и началото на новата образователна година. Времето е извънредно прелестно - все предпоставки за излизане на открито.

Малко по-късно - от 20.30 часа на площад " Съединение “ ще се организира тържествената заря-проверка във връзка 137-та годишнина от Съединението на България и Празника на град Пловдив. Във военната гала вземат участие духов оркестър, представителни роти, факлоносци, венценосци под командването на командира на Съвместното командване на специфичните интервенции и шеф на гарнизон Пловдив военачалник – майор Явор Матеев.

Официални слова ще бъдат произнесени от кмета на Пловдив  и Президента на Република България . Водещи са актьорите от Драматичен спектакъл Пловдив – Петър Тосков и Мария Генчева.  

Напомняме, че сутринта се организира 46-ият Международен мемориален маратон " Съединение “. Стартът обичайно е в град Съединение, финалът и награждаването в Пловдив. Поетапно или напълно на 6 септември ще се стопира придвижването на пътни транспортни средства по маршрута на маратона на територията на Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР