HILLS OF ROCK 2019 набира скорост! Седем нови имена се

...
HILLS OF ROCK 2019 набира скорост! Седем нови имена се
Коментари Харесай

Нови 7 групи се влючват на Hills of Rock 2019!



HILLS OF ROCK 2019 набира скорост! Седем нови имена се включват към третото издание на фестивала, който ще се организира на 28, 29 и 30 юни на Гребния канал в Пловдив.

Американските банди MUSHROOMHEAD и THE TOASTERS и италианските групи ADIMIRON и SINHERESY ще раздрусат почитателите със ужасно шоу!

Към тях ще се включат и сърбите MAIKA, румънците WHITE MAHALA и хърватската група BRKOVI. Очаквайте информация за още доста реализатори, които следва да забележим следващата година на HILLS OF ROCK 2019.

Фестивалът HILLS OF ROCK ще се организира за трета поредна година, като част от програмата на „ Пловдив 2019 - Европейска столица на културата “ на 28, 29 и 30 юни на Гребната база в Пловдив.

Не пропускайте да закупите своите билети за най-големият фестивал в България, които до 31.12.2018. ще бъдат на цени от 140 лв.. Припомняме ви, че от 01.01.2019 до 31.03.2019, цената на билетите ще бъде 160 лв..

MUSHROOMHEAD (САЩ)

MUSHROOMHEAD са американска тайфа, образувана в Охайо през 80-те. Те са една от най-дръзките и отличаващи се различни метъл групи сега. Прочути със своите артистични маски и невероятни осъществявания онлайн, те отварят нова страница в рок културата и въодушевяват доста реализатори.

Стилът на MUSHROOMHEAD е извънредно забавен и включва композиция от метъл и арт-рок детайли.

SINHERESY (Италия)
SINHERESY са основани през 2009 година в Триест. През 2011 издават дебютното си EP - „ The Spiders and the Butterfly “. Две години по-късно групата основава и първия си дългосвирещ албум наименуван „ Paint the World ”. Бандата е свирила на една сцена с огромни имена като Dream Theater, Queensryche, Tarja, Lordi, Anathema и Korpiklaani. През 2017 година SINHERESY издадоха новия си албум, който се изстреля на трета позиция в класацията на Itunes Italy Metal.

ADIMIRON (Италия)
Създадена в Рим, ADIMIRON е една от най-обещаващите групи на европейската метъл сцена. Бандата има зад тила си турнета в Европа и Съединени американски щати, където музикантите споделят една сцена с имена като Meshuggah, Textures, The Ocean, Swallow The Sun, Opeth и Anathema. През 2017 излиза и последния албум на ADIMIRON „ Et Liber Eris “, който е извънредно добре признат от музикалната рецензия в Европа.

MAIKA (Сърбия)
Сръбската група MAIKA съчетава в стила си балкански ритми и денс детайли. Атрактивното им наличие на сцената им носи огромен брой почитатели на Балканите, както и в цяла Европа.

THE TOASTERS (САЩ)
THE TOASTERS са американска група, образувана през 1981 година в Ню Йорк. Те са една от най-влиятелните ска банди в щатите, имат издадени 9 студийни албума и са работили с едни от най-големите ска лейбъли в света.

WHITE MAHALA (Румъния)
WHITE MAHALA слагат началото си през 2013 година. Групата има огромен брой фенове освен в родната им Румъния, само че и в цяла Европа, а осъществяванията им онлайн са извънредно енергични и зареждащи.

BRKOVI (Хърватия)
Хърватската група BRKOVI е образувана в Загреб през 2004 година. Музиката им включва пънк, рок и хард рок, с реге и фолк детайли, и е наречена " turbopunkfolkwellness and spa ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР