Хилда Казасян най-вероятно вече няма да се изявява в музикалните

...
Хилда Казасян най-вероятно вече няма да се изявява в музикалните
Коментари Харесай

Хилда Казасян къса с Нова тв! Съдийката в „Като две капки вода” точи зъби за Би Ти Ви

Хилда Казасян най-вероятно към този момент няма да се изявява в музикалните формати на Нова телевизия. Вместо това тя се надява да получи покана за някое от предаванията на Би Ти Ви, научи HotArena.

Че дъщерята на Вили Казасян към този момент няма да бъде лице на Нова, се шушука от предходната седмица. Тогава тя разгласи, че става дипломат на акцията „ Да почистим България дружно ” на конкурентната Би Ти Ви. Според хора от медийните среди, това е явен знак, че Хилда мисли да сменя малките екрани. „ Иначе нямаше да рискува, тъй като доста добре знае, че влезе ли в акция на Би Ти Ви, от Нова ще ѝ затворят вратата ”, разясняват хора от жанра. 

Много от тях считат, че певицата може би се надява да я поканят в журито на „ Гласът на България ”. Както „ Уикенд ” писа, чака се през идващия сезон да бъдат заменени двама от менторите в шоуто – Камелия и Поли Генова. Заместница на първата към този момент е открита – колежката ѝ Преслава, която ще влезе в предаването, откакто роди. Вторият стол обаче още е свободен. За него се спрягат най-различни имена, само че най-малко към този момент шефовете не са се спрели дефинитивно на никого. Смята се, че Хилда точи зъби точно за това място. Дали обаче ще ѝ се усмихне шансът, не се знае. Според хора от Би Ти Ви, възможностите ѝ са съвсем нулеви. За позицията в „ Гласът ” се търсело по-комерсиално лице, което да притегля фенска маса пред тв приемниците. Известната с необятната си усмивка изпълнителка нямала подобен капацитет. 

Като джаз певица Казасян има искания да прави изкуство единствено за ценители, които рядко гледат телевизия. Популярността ѝ измежду необятната аудитория се дължи главно на изявите като арбитър в тв форматите на приятеля ѝ Магърдич Халваджиян. Смята се, че хонорарите, които взима там, са в пъти по-големи от приходите от продажба на билети за концертите ѝ. 

Първата ѝ изява в тв жури е преди 8 години в „ България търси гений ” на Би Ти Ви. Първите два сезона на шоуто се продуцират от Халваджиян, а Хилда взе участие и в двата. Когато той се мести в Нова, тя също отива там. Нито едно предаване на Маги Халваджиян не се е разминало без нейното лице като посетител, арбитър, заместител или съветник. Затова за доста водещи е необичайно, че известната с необятната си усмивка изпълнителка тази есен се появява в акция на Би Ти Ви, където Маги надали скоро ще се изяви. Никой не се заблуждава, че подбудите са чисто идеалистични – в името на чистотата на родината. Преди Хилда зад акцията на Би Ти Ви застана и друго до неотдавна обичано на Халваджиян лице – Люси Дяковска. 

Самата Поли Генова, която изкара два сезона в „ Гласът на България ” и се снима в сериала на Би Ти Ви „ Скъпи наследници ”, също години наред вървеше в комплект с дългокосия продуцент.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР