Хилда Казасян е щастливо сгодена за бизнесмена Пламен Иванов. Преди

...
Хилда Казасян е щастливо сгодена за бизнесмена Пламен Иванов. Преди
Коментари Харесай

Хилда Казасян развалила 20-годишен брак на тв водеща

Хилда Казасян е щастливо сгодена за предприемача Пламен Иванов. Преди да стигнат до годежа обаче двамата минали през Деветте кръга на Ада поради любовта си, защото когато се срещнали в ресторанта му в Созопол, той бил женен за тв водещата Валя Войкова.

За значително време красивата новинарка живяла в любовен триъгълник с мъжа си и джаз певицата. В последна сметка дъщерята на Вили Казасян съумяла да ги раздели и да постави завършек на 20-годишния им брак.

Според една от версиите Войкова първа е изневерила на мъжа си, съгласно друга музикалната звезда е откраднала Пламен от нея. Най-потърпевш от обстановката се оказал синът на журналистката и предприемачът, който, въпреки и огромен, не претърпял леко скандалната разлъка на родителите си.

В продължение на съвсем година Хилда настойчиво отхвърляше да има връзка с Пламен, само че след формалния му бракоразвод тя побърза да го показа обществено. Неотдавна тя призна, че е получила предложение за брак, само че надали ще се стигне до женитба.

За нея бижуто било задоволителен жест и гаранция, че Пламен желае да прекара живота си с нея.

„ Имам приказен пръстен, който значи, че все едно сме женени. Той ми го избра от Турция и ми го подари. Аз му споделих, че го обичам. Какво по-хубаво от това. Не виждам смисъл от брака. И двамата сме били женени, няма смисъл да скапваме нещо хубаво “, безапелационна е певицата.

Вместо да минават под венчило, двамата желаят да осиновят дете, само че към този момент са прекомерно заети за сходна стъпка. Но одобряват безусловно децата на другия от предходните им връзки.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР